Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Vándor Építőmester Alapítvány

Mi lenne ha otthonaink nem szemétként végeznék?

Közös ügyünk, hogy a fiatal szakembergenerációkat érdemben támogassuk, illetve, hogy a sokat tapasztalt, valós tudást hordozó, idősebb szakembereket az oktatásba bekapcsoljuk. Emellett kiemelt figyelmet szentelünk a legkisebbek oktatásának, hogy már minél kisebb korban megismerkedjenek a természetes építőanyagokon alapuló építészettel.

Adószám:
19303837-1-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Vándor Építőmester Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Vándor Építőmester Alapítvány

Szervezet adószáma:
19303837-1-43

Honlap:
https://www.vandorepito.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vandorepitok

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11708001-20369233-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 702061534

A szervezet címe:
1192 Budapest, Baross utca 72. fszt. 2.

Tevékenységi kör:
Közhasznú oktatási tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:
Támogatjuk a lelkes, elkötelezett inasokat, támogatjuk azokat, akik tanulni kívánnak ezen a területen - és a megszerzett tudást mások hasznára is gyakorolják. ​ Fontosnak tartjuk, hogy egy ilyen fiatal szakmai fejlődése ne a képzési díjon, vagy az utazás költségén múljon! Fontosnak tartjuk, hogy ezek a fiatalok, találkozzanak őket értékesnek és fontosnak tartó, támogató közeggel. ​ Várjuk a velük való együttműködést és a közös munkát, hogy valóban egy fenntarthatóbb irányba mozduljon el az ipar, az építési kultúra és benne a konkrét termékek - a házaink, ahol életünk egy szeletét eltöltjük, ahol a jövőt tervezzük, és ahol a jövőért dolgozunk!

Mire gyűjt:
Workshopok óvodás és szakközépiskolások számárára


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.