"VAN HELYED" A Közös Jövőnkért Alapítvány

Kényszerpálya helyett életpályát biztosítunk

A Van Helyed Alapítvány Van Helyed Rendszerét azzal a céllal hoztuk létre, hogy a hátrányos helyzetű, többségében roma gyerekek a tanulás útján sikeres életpályára álljanak. A nyomor újratermelődését szeretnénk megszakítani annak érdekében, hogy minél több aktív, minőségi tudással rendelkező ember kerüljön a gazdaság és a társadalom vérkeringésébe. Jelenleg Ózdon és Budapesten vagyunk jelen, de az általunk kialakított rendszer akár egy országos „franchise” hálózat létrehozására is alkalmas lenne.

Adószám:
18204364-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
"VAN HELYED" A Közös Jövőnkért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18204364-1-42

Honlap:
https://vanhelyed.org/hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vanhelyedstudio

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10702332-65873230-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 309500092

A szervezet címe:
1156 Budapest, Páskomliget utca 32. IV. 19.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
A VHR az egyes gyermek életútján át tartó szisztematikus intézményi szolgáltatás. Már a magzati kortól elkezdődik a holisztikus, oktatásfókuszú szocializáció és a felsőoktatás befejezéséig vagy munkába állásig tart. Partnerségen és a kétoldalú elköteleződésen alapszik. Egymásra épített szolgáltatások, intézmények és egyedi módszertan jellemzi pl.: patrónusi rendszer, családok bevonása, alkotás-központúság. A VHR-ben a család, a gyerek megkapják, amit önerőből nem tudnak megvalósítani illetve nem férnek hozzá. Oktatás, a szociális, egészségügyi, kulturális, alkotó, sport, a karrier támogatás egymásra épülnek és magas minőségűek. A VHR–ben minden esélyt megkapnak a patronáltak, mert a hátrányokra és különbségekre reflektáló, korszerű környezeteben, oktatásban, nevelésben részesülnek.

Jogállás:
Közhasznú

Oktatás
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Kényszerpálya helyett életpályát biztosítunk

"VAN HELYED" A Közös Jövőnkért Alapítvány

Kényszerpálya helyett életpályát biztosítunk az ózdi hátrányos helyzetű gyerekeknek. Adód 1%-val a nyomor újratermelődését szeretnénk megszakítani.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
18204364-1-42
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.