Való-Színű Kulturális- és Ifjúsági Egyesület

"Légy te a változás, melyet látni szeretnél a világban."

A Való-Színű Kulturális és Ifjúsági Egyesület célja, hogy a Kecskeméten és környékén élő fiataloknak lehetőséget teremtsen a személyiségfejlesztésre a drámapedagógia és színház eszköztára által. Segítse őket önmaguk és társaik jobb megismerésében, hogy könnyebben megtalálják helyüket a társadalomban és személyes viszonyaikban is. Továbbá a legmotiváltabb fiataloknak segítséget nyújt a színházi pályák (egyetemek) felvételieire való felkészülésben. Feladata még a Dél-Alföldi régió diákszínjátszó közösségeinek összekapcsolása és ezáltal a szakmai fejlődés lehetőségének megteremtése is.

Adószám:
19091110-1-03

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Való-Színű Kulturális- és Ifjúsági Egyesület

Szervezet rövid neve:
Való-Színű Kulturális- és Ifjúsági Egyesület

Szervezet adószáma:
19091110-1-03

Honlap:
https://www.valoszinu.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/paszthu

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@paszttv920/featured

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10401165-50526888-89891009

A szervezet telefonszáma:
+36 206182868

A szervezet címe:
6000 Kecskemét, Táncsics Mihály utca 4.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:
A szervezet fenntartója a Kecskeméti Diákszínjátszó Műhelynek, amely több diákszínjátszó csoportot működtet a városban. Ezek a csoportok a színház eszköztárának segítségével önmagukról és a világról gondolkodnak alkotótársaikkal különböző előadások létrehozásával. A műhely égisze alá tartozik egy gyermekszínjátszó csoport is, illetve több kulturális rendezvény (Színjátszó Maraton, Dél-Alföldi Regionális Diákszínjátszó Találkozó) megszervezése. Nyáron is biztosítunk programot a színházi iránt érdeklődő diákok számára. Augusztus közepén rendezzük meg az immár 16 éves Parádfürdői Színjátszó Tábort, ahol egy előre meghatározott tematika mentén hozunk létre előadásokat a gyerekekkel egy hét alatt. A tábor csoportvezetői: • Bárnai Péter, a Trojka Színházi Társulás színésze, A martfűi rém című film főszereplője • Bata Éva, a Vígszínház volt színésze, jelenleg szabadúszó • Rácz Annamária, drámatanár, a Kecskeméti Színjátszó Műhely vezetője • Sárosi Gábor, drámajáték-vezető, színházi rendező, színész • Hojsza Henrietta, fizikai színházi koreográfus, rendező, színész • Hevesi László, a Thália Színház színésze • Boncsér Sára, a Grund Színház színésze, improvizációs tréner • Fodor Dávid, a Grund Színház színésze, improvizációs tréner • Hornok Máté, a Pécsi Művészeti Szakgimnázium magyar- és drámatanára, a Berze Nagy János AMI színjáték tanára

Mire gyűjt:
A Parádfürdői Színjátszó Tábor megvalósításához szükséges összegre. Idén is szeretnénk azon a magas szakmai színvonalon megvalósítani, ahogy az eddigi években is. Azonban a gazdasági helyzet miatt hiánnyal küzdünk, amiben szeretnénk kérni a fiatalok fejlődését támogató emberek segítségét.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.