Válaszút Misszió Alapítványa a Szenvedélybetegekért

ADNA?

Az ADNA Café a Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió intézményeként azért jött létre Budapest szívében, hogy speciality kávékkal és helyben készült finomságokkal egy olyan tér legyen, ahol alkohol nélkül is jól tudják érezni magukat a betérők. Munkatársaink többen gyógyult szenvedélybetegek, akiknek a terápia befejezése után lehetőségük van kávézónkban dolgozni. Rendezvényeinkkel és keresztyén értékeinkből fakadó vendégszeretettel igyekszünk közösségi kuckóvá formálni ezt a helyet, ahol az ide betérő feltöltődhet, vagy épp beülhet egy közös projektmunkára, tanulásra. Várjuk azokat a fiatalokat, akik önmagukért és környezetükért is felelősséget vállalnak, és akik velünk együtt vallják, hogy a józanság menő.

Adószám:
18214806-2-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Válaszút Misszió Alapítványa a Szenvedélybetegekért

Szervezet rövid neve:
ADNA Cafe

Szervezet adószáma:
18214806-2-43

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/adnacafe/

Youtube oldal:
https://www.instagram.com/cafeadna/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700361-65862395-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 18775360

A szervezet címe:
1122 Budapest, Krisztina körút 5.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb szociális ellátás, szolgáltatás

Tevékenység leírása:

drogprevenció - speciality kávé – helyben készült sütemények – szendvicsek – koncertek –előadások – kiállítások

Mire gyűjt:

Négy évvel ezelőtt szerelemből és szenvedélyből jó ötlet volt létrehozni a kávézót. A folyamatos növekedésnek azonban még nem értünk a végére. A bevételeinket a működésünkre fordítjuk: arra, hogy egyre magasabb minőségű kávékkal, teákkal és minőségibb ételekkel várhassunk titeket. A számlák és a kávéház  fenntartási költségeinek fedezésére azonban jelenleg kevés erőforrásunk maradt. Abban szeretnénk segítséget kérni, hogy a befolyt adományokból be tudjuk fizetni a kötelezőket, s mi csupán a szenvedélyünkkel: a kávéházzal és a vendégeinkkel foglalkozhassunk.

Jogállás:
Közhasznú

Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

ADNA?

ADNA Cafe

Szenvedélyed a kávé? Nekünk is! Ha nem rendelkeztél még adód 1%-áról és szereted az Adnát, támogasd fenntartónkat, a Válaszút a Szenvedélybetegekért Alapítványt – adószámunk: 18214806-2-43


Határidő:
2020-05-20
Adószám:
18214806-2-43
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.