Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Adj, hogy adhassunk!

Karácsonyi szeretetvendégség látássérülteknek Hamarosan megérkezik hozzánk a szeretet ünnepe, a karácsony. Mindannyian tudjuk, hogy a világon mennyi ember nélkülözi a meleg étkezést a szeretet ünnepén is, hiszen nincs pénzük rá, ezért maguktól megvonva a falatot, próbálnak a gyermekeinek is megadni minden tőlük telhetőt, de van, hogy ez sem elég. Titeket hívunk segítségül, hogy látássérült idős emberek, családosok valamint fiatalok eltölthessenek egy délutánt szeretetben, békességben, vidámságban egy tál meleg étel mellett és némi útravalóval ajándékozhassunk meg 100 látássérültet ebben a cudar időszakban. Ha te is úgy gondolod és fontosnak tartod, hogy mindenkinek jusson egy falatnyi szeretet és melegség, kérlek, segíts nekünk, akár csak egy tál meleg étel árával, hogy átadhassuk azt a szeretetet, amelyre mindenki vágyik.

Adószám:
18185030-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Szervezet rövid neve:
VGYKE

Szervezet adószáma:
18185030-1-42

Honlap:
http://www.vgyke.com

Facebook oldal:
http://WWW.facebook.com/vgyke

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCVho8YjI8Jep3xok3rnshKw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10409015-90147559-________

A szervezet telefonszáma:
+36 13845541

A szervezet címe:
1141 Budapest, Szugló u. 81.

Tevékenységi kör:
Látás- és hallássérültek szervezetei, támogatása

Tevékenység leírása:

A VGYKE 2004-ben alakult és azóta is folyamatosan működik. Egyesületünk széles körű szolgáltatást nyújt a vak, aliglátó és gyengénlátó emberek számára. Munkanapokon folyamatosan elérhető ügyfélszolgálati hálózatot tartunk fenn és helyi látássérült közösségeket szervezünk Budapesten (III., IV., VI., VII., IX., X., XIII., XIV., XVI., XVII., XVIII., XIX. kerületekben), valamint Pest megyében (Budaörs, Cegléd, Dabas, Gödöllő, Pilisvörösvár és Vác városokban).

Támogató szolgálatot, segédeszközboltot, gyógy- és nyirokmasszázs szolgáltatást működtetünk, pszichológiai tanácsadást, készségfejlesztést, Braille írás-olvasást, illetve IT okos eszköz oktatást végzünk.

Kulturális, egészségmegőrző, rehabilitációs és szabadidős programokat is szervezünk az érintettek részére. Ezen felül képzési lehetőségeket biztosítunk és igyekszünk munkalehetőségeket találni sorstársainknak új, munkaerő-piaci szolgáltatásunk révén. Érdekvédelmi tevékenységet folytatunk, amely magában foglalja az akadálymentesítéssel kapcsolatos tanácsadást, szakmai segítségnyújtást és a szemléletformáló tevékenységet is.

Folyamatosan kutatjuk az új szolgáltatási formák és segítségnyújtási lehetőségek megvalósíthatóságának útját és lehetőségét.

Mire gyűjt:

Titeket hívunk segítségül, hogy látássérült idős emberek, családosok valamint fiatalok eltölthessenek egy délutánt szeretetben, békességben, vidámságban egy tál meleg étel mellett és némi útravalóval ajándékozhassunk meg 100 látássérültet ebben a cudar időszakban.

 

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Karácsonyi szeretetvendégség látássérülteknek

VGYKE

100 látássérült idős embert, családosokat szeretnénk vendégül látni békességben, vidámságban egy tál meleg étel mellett, hogy érezzék a szeretetet, amelyre mindenki vágyik.

11% 47.000 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Segíts, hogy látássérült fiataljainkat méltó helyen fogadhassuk!

VGYKE

Zuglóban 10-12 fő fiatal látássérült nappali intézményének felújítására gyűjtünk. Kazánjavítás, festés, mázolás, parkettázás és fürdőszoba kialakítás vár ránk!

102% 513.555 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.