Vadonlakó Egyesület

Összefogás az ADHD-s gyermekekért

Célunk, hogy a természet értékeit olyan módon fordítsuk rekreációs célokra, hogy az minél szélesebb körhöz eljusson. Hagyományőrző és modern módszerek ötvözésével végezzük tevékenységeinket melyek során az a legfontosabb, hogy a részvevő tagjaink a lehető legnagyobb harmóniába kerüljenek az anyatermészettel.

Adószám:
18989425-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Vadonlakó Egyesület

Szervezet adószáma:
18989425-1-13

Honlap:
http://mindenamibushcraft.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mindenamibushcraft/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/c/MindenamiBushcraftOfficial

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10401110-50526890-50661003

A szervezet telefonszáma:
+36 305793326

A szervezet címe:
2096 Üröm, Kossuth Lajos u. 4.

Tevékenységi kör:
Természethez kötõdõ sporttevékenység

Tevékenység leírása:
Alapvetően erdőismereti, túlélési, hagyományőrző és etikai képzéseket tartunk. A Legfontosabb projektünk jelenleg a Vadóc Manó ahol 6-10 éves, ADHD-s és SNIS-s gyermekek kalandterápiás és integráció elősegítő foglakozásokat tartunk

Mire gyűjt:
Bizonyára sokan hallottak az ADHD-ról, vagyis a hiperaktívitásról, magatartás- és figyelemzavarról. Sokan betegségnek tartják, csak mert a mai társadalmi normákhoz nem tudnak igazodni, ezért sajátos, egyénre szabott nevelést igényelnek (SNI). Közhasznú egyesületünk a Vadonlakó Egyesület (VDE) legújabb projektjéről, a VADÓC MANÓ PROGRAMról szeretném Önöket tájékoztatni. A program célja, hogy az ADHS-s és SNI-s gyermekek integrációját elősegítsük. Több mint hat éves tapasztalattal rendelkezünk felnőttek képzésében és rendezvényszervezői területen. Tevékenységeink helyszíneiként kizárólag természetközeli helyeket választunk. A felnőttekkel kapcsolatos erdőjárási tapasztalatainkat most a gyermekek irányába kívánjuk fordítani. Hisszük, hogy az erdő, mező, vízpart és az állatok segítségével egy olyan terápiát dolgozhatunk ki ami egyedülálló az országban, de talán a világon is.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.