Üllési Folkműhely Egyesület

A bennünk élő népzene

Az Egyesület célja, minden lehetséges eszközzel elősegíteni Üllés község 40 éves múltra visszatekintő népzeneoktatási hagyományait és annak folytatását. Szeretnénk, hogy a település kulturális élete tovább fejlődjön, és biztosítani tudjuk annak sokszínűségét. Mindemellett lehetőségeket nyújtsunk a hagyományos népi kultúra és a népzeneoktatás iránt érdeklődőknek az ismeretszerzésre, fejlődésre és szórakozásra. Szándékunkban áll, hogy ezen értékek minél szélesebb körben váljanak ismertté, szerethetővé, valamint, hogy meg tudjuk őrizni és tovább tudjuk adni a következő generációk számára.

Adószám:
19167336-1-06

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Üllési Folkműhely Egyesület

Szervezet rövid neve:
Üllési Folkműhely

Szervezet adószáma:
19167336-1-06

Honlap:
https://sites.google.com/view/ullesifolkmuhely/

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/ullesi.folkmuhely

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102842-36615500-01005000

A szervezet telefonszáma:
+36 305775464

A szervezet címe:
6794 Üllés, Rózsa dűlő 18

Tevékenységi kör:
Népmûvészet, hagyományõrzés

Tevékenység leírása:
Célunk havi rendszerességű mesterkurzusok, tanfolyamok és nyári táborok alkalmával megismertetni a szakma elismert képviselőit a népzenét tanulni vágyókkal, és kialakítani egy ideális légkört a fejlődéshez. Ha folyamatos gyakorlásra vágysz, csatlakozz műhelyünkhöz és légy részese kamaracsoportunknak, ahol hetente muzsikálhatsz együtt hozzád hasonló szintű és érdeklődésű fiatalokkal.

Mire gyűjt:
Az alapszintű népzeneoktatás ideális körülményeinek megteremtésére.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.