Új Város Alapítvány


Az Új Város Alapítvány a Fokoláre Mozgalom támogatására létrehozott közhasznú alapítvány, fő tevékenysége az Új Város lap- és könyvkiadás. Emellett keretet biztosít ifjúsági, szociális és képzési programokhoz, melyek a mozgalom tagjainak és az érdeklődőknek szólnak. Chiara Lubich közösségi lelkiségéből merítve vallási, családi és társadalmi témájú könyveket publikálunk, 1989–2019 között színes magazinunk, az Új Város az egység üzenetét közvetítette a magyarországi és határon túli magyar olvasóknak. 2020-tól pedig a www.ujvarosonline.hu folytatja e hagyományt. Kiadónk a nemzetközi Città Nuova hálózat tagja.

Adószám:
18041930-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Új Város Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Új Város Alapítvány

Szervezet adószáma:
18041930-1-42

Honlap:
https://ujvarosonline.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ujvarosonline

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11705008-20434836-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 12478876

A szervezet címe:
1163 Budapest, Ágoston Péter utca 25

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Az Új Város Alapítvány identitása és küldetése a Fokoláre Mozgaloméval azonos. A „Legyenek mindnyájan egy” gondolat jegyében egy testvériesebb világért, a különböző nemzetiségű, kultúrájú, vallású és eltérő nézeteket való emberek közötti hidak építésén dolgozunk a kommunikáció, a képzés és a közösségszervezés területén.

Mire gyűjt:
2020-as célunk a grafikailag megújult, modern, aktuális tartalmakat közlő Új Város online magazin beindítása és fenntartása. A heti 5-6 cikk megjelentetését évi kb. 3 millió forintból tudjuk biztosítani. Az Alapítvány könyvértékesítésből, pályázatokból és adományokból működteti tevékenységeit. Az 1%-os felajánlások eddig költségvetésünk 20%-át tették ki. Minden felajánlás növeli ezt a biztos alapot, és jelzi számunkra tevékenységünk támogatottságát.

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Egyszázalékos
adománygyűjtés

„Legyenek mindnyájan egy”

Új Város Alapítvány

Az Új Város Alapítvány a Fokoláre Mozgalom támogatására létrehozott közhasznú alapítvány, fő tevékenysége az Új Város lap- és könyvkiadás. Emellett keretet biztosít ifjúsági, szociális és képzési programokhoz.


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18041930-1-42
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.