Új Start Alapítvány

A cigányság Magyarország erőforrása

Az újSTART célja, hogy a leghátrányosabb helyzetben élő emberek saját erőforrásait mozgósítsa és erre épített programjai mobilitási utakat nyissanak számukra.

Adószám:
18975154-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Új Start Alapítvány

Szervezet rövid neve:
újSTART

Szervezet adószáma:
18975154-1-42

Honlap:
http://www.ujstartalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/%C3%9Aj-Start-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny-140465300077644/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/farrrkas

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11708001-22240761-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 309060858

A szervezet címe:
1086 Budapest, Magdolna utca 5-7. 1 113.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Az újSTART 2018. februárban a Polgár Alapítványból "kiválással" jött létre. Azokat a programokat folytatja, amelyeket a Polgár Alapítvány keretei között sikerre vitt. A roma tehetség programot ("Legnagyobb hatású program" kategória Civil Díj, az "Esélyt a szemnek" programot ("Legjobb együttműködés" kategória Civil Díj), a legszegényebb falvak családjait segítő "személyes adományozási" akciókat és közösség építő projekteket (pl. Ároktői cigány kórus)

Mire gyűjt:

A roma tehetség programban bevont ösztöndíjasaink az ország különböző részein élnek és csak a nyári tábor egy hetében tudnak találkozni, megismerkedni egymással és közös projekteket megvalósítani. A tatai tábor szállás-étkezés költségeit már elő tudtuk teremteni, de a programok költségeihez itt most támogatókat keresünk. A zenészeinknek zenei, táncosainknak tánckurzust szeretnék tartani, a matematika tehetségeink projektjeihez néhány eszközt beszerezni, a sok-sok önkéntes szakembernek legalább az útiköltségét kifizetni. A táborban a projektekről videót készítünk, amit a közösségi csatornákon mindenki láthat. A táboraink filmjeinek nézettsége már meghaladja a húsz millió letöltést. Ezt szeretnénk az ideivel is emelni, terjesztve, hogy a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek számára is van kitörési lehetőség színvonalas programok megvalósításával.

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet ()

  Adománygyűjtési beszámoló (Beszámoló_2018)

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Mi is itt vagyunk!

újSTART

A roma tehetség táborban közös projekteken dolgoznak az ország különböző részéről érkező fiatalok. Az eredmény mindig valami különös meglepetés. Segíts, hogy évente legalább egyszer találkozzanak!

15% 65.500 Ft összegyűlt
420.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Tábor, ahonnan üzennek a fiatalok

újSTART

A roma tehetség táborban közös projekteken dolgoznak az ország különböző részéről érkező fiatalok. Az eredmény mindig valami különös meglepetés. Segíts, hogy az idén is hallassák a hangjukat!

102% 490.000 Ft összegyűlt
480.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.