"Ugat-lak" Közhasznú Alapítvány


- Egy kulturált kutya-macska menhely létrehozása, ahol a kóbor, gazdátlan állatok testi-lelki rehabilitációja folyhat, a megfelelő gazdák megtalálásáig. - Az elhagyott-, illetve elhagyni kívánt állatok gondozásba vétele, részükre megfelelő egészséges tartás biztosítása. - A gondozásba vett állatok megfelelő állatorvosi ellátásban részesítése (kötelező oltás biztosítása, az állat állapotának feljavítása, sérülések gyógyítása, stb.). - Az ivartalanítás anyagi támogatása, a felelősségteljes állattartás népszerűsítése. - Segítségnyújtás állatok elvesztése, illetve megtalálása esetére. - Az állatok súlyos sérelmével járó tartás (verés, kínzás, éheztetés, bezártság, stb.) esetében hatóságok és egyéb illetékes szervek előtti fellépés. - Az alapítvány feladata a társadalom tájékoztatása, az embereket terhelő felelősség megismertetése, annak elősegítése, hogy a modern társadalom tagjait is áthassa az élet mindenekfölött való tisztelete, a természeti környezet értékeinek megóvása.

Adószám:
18218714-1-15

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
"Ugat-lak" Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Ugatlak

Szervezet adószáma:
18218714-1-15

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Ugatlak

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-49688838

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-3971795

A szervezet címe:
4600 Kisvárda Széchenyi utca 1.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Közösségi
adománygyűjtés

Segítsd a menhelyi gazdátlanokat!

Ugatlak

A menhelyünkön 250 gazdátlan várja minden nap, hogy gondoskodjunk róluk. Nem tehetnek róla, hogy ilyen sors jutott nekik. Segíts, hogy szebb legyen az ünnep nekik!

108% 1.086.000 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.