Tüskevár Vad- és Egzotikus Állatvédő Alapítvány

Adj vissza egy Életet a természetnek!

Állatmentő alapítványunk célja az elárvult vad- és egzotikus állatok segítése, mentése, repatriálása. Több éve foglalkozunk állatok mentésével civilekként, saját erőnkből a Tüskevár Állatorvosi Rendelőben. Alapítványunk 2018. őszén került bejegyzésre, és immár hivatalosan végezheti a vad és egzotikus kisállatok gyógykezelését, mentését, gazdásítását és vadállatok esetén természetbe való visszaszoktatását. 2021. tavasza óta Természetvédelmi Mentőközpontként is működünk, védett és fokozottan védett állatok mentésében is részt veszünk.

Adószám:
19097147-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Tüskevár Vad- és Egzotikus Állatvédő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Tüskevár Állatvédő Alapítvány

Szervezet adószáma:
19097147-1-13

Honlap:
https://www.tuskevaralapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tuskevarallatvedoalapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC9IRsBt_K8zT8PBq8eb1UPQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-83429521

A szervezet telefonszáma:
+36 308320626

A szervezet címe:
2330 Dunaharaszti, Damjanich utca 54.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Alapítványunk 2018. őszén került bejegyzésre, és immár hivatalosan végezheti a vad és egzotikus kisállatok gyógykezelését, mentését, gazdásítását és vadállatok esetén természetbe való visszaszoktatását. 2021. tavasza óta Természetvédelmi Mentőközpontként is működünk, védett és fokozottan védett állatok mentésében is részt veszünk. Amennyire időnk engedi részt vállalunk a felnövekvő generáció nevelésében, szemléletformálásában. Iskolákban, óvodákban tartunk előadásokat, és fogadunk is csoportokat. Részt veszünk társadalmi eseményeken, segítjük tudásunkkal a hozzánk fordulókat.

Mire gyűjt:
Bízunk abban, hogy támogatóink segítségével még sokkal több értékes kis életet tudunk megmenteni a jövőben, mert ezért fáradozunk nap mint nap. Amire gyűjtünk: Állateledel, - felszerelés Állatorvosi ellátás, gyógykezelés Kennelek, kifutók fejlesztése, építése

Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Vad és egzotikus állatok mentése

Tüskevár Állatvédő Alapítvány

Vad és egzotikus állatok gyógykezelésének, takarmányozásának, kórházi ellátásának és szabadon engedésre történő felkészítésének költségeihez szeretnénk támogatást.


Lezárult:
2022-05-22.
Adószám:
19097147-1-13
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.