TÜNET KULTURÁLIS ÉS MŰVÉSZETI KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG


A 2002 óta működő társulat nem ismer műfaji határokat, egyenrangú elemként kezeli a szöveget, a mozgást, zenét, vizualitást és a különleges technikai megoldásokat. „Alanyi színházat” csinálnak, minden témát más és más formanyelven dolgoznak fel, még filmes területre is merészkedtek. Szabó Rékára nagy hatást gyakorolt a valóság beemelése a művészeti alkotásba A létezés eufóriája című dokumentumfilmjének készítése során. A film fantasztikus nemzetközi és hazai sikereket ért el, számos egyéb díj mellett elnyerte a legjobb dokumentumfilmnek járó Kritikusok Hete nagydíját az “A” kategóriás Locarno Filmfesztiválon és a Szarajevói Filmfesztivál Emberi Jogi Díját is. Aktuális előadások: Burok - a táguló idő összehúzódásai (Mu Színház) A tünetegyüttes - avagy a függetlenek tündöklése (Örkény Stúdió) Nothing Personal (Jurányi Ház) Kucok - játssz velünk mesét (Klebersberg Kultúrkúria, Marczybányi Téri Művelődési Központ) A létezés eufóriája - dokumentumfilm (változó helyszínek)

Adószám:
14663507-2-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
TÜNET KULTURÁLIS ÉS MŰVÉSZETI KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

Szervezet rövid neve:
Tünet Együttes

Szervezet adószáma:
14663507-2-41

Honlap:
http://tunetegyuttes.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/thesymptoms

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/Tunetegyuttes

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11702036-29906060-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 704166900

A szervezet címe:
1025 BUDAPEST KAVICS UTCA 17/B.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.