Tudatos Ifjúságért Alapítvány


A Tudatos Ifjúságért Alapítványt 2015-ben hoztuk létre az ifjúsági szektorban több éve aktívan tevékenykedő ifjúságügyi szakemberekkel közösen. Célunk egy olyan új közösség és szervezet létrehozása volt, melyen keresztül közvetlenül tudunk segíteni a társadalmon, kiemelten a fiatalok helyzetén. Az alapítvány elsődleges célja, hogy olyan ismereteket és készségeket adjon át a fiataloknak, melyek segítik a közösségbe való beilleszkedésüket, fogékonnyá teszik őket a társadalom problémái iránt és aktív állampolgári részvételre ösztönöznek.

Adószám:
18728763-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Tudatos Ifjúságért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18728763-1-07

Honlap:
http://www.tudatosifjusag.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/TudatosIfjusagertAlapitvany/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11711010-20004903-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 208070058

A szervezet címe:
2475 Kápolnásnyék, Fő utca 92/b.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Tevékenységünket három alapvető szakmai irány mentén haladva határoztunk meg (ember jogi nevelés, aktív állampolgárságra való nevelés, játék általi fejlesztés), emellett hazai szinten még két témakörhöz kapcsolódva (pénzügyi kultúra fejlesztése, munkavállalói ismeretek fejlesztése) szervezzük programjainkat, fejlesztő tevékenységeinket. Ezeken túl szeretnénk elősegíteni és népszerűsíteni az országon belüli és kívüli mobilitást a fiatalok körében.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.