TraumaAmbulancia Egyesület

„Nem vagy egyedül. Beszélgessünk, hogy a lelki sebek gyógyuljanak!”

A TraumaAmbulancia Egyesület célja olyan balesetet szenvedett embereken segíteni, akik a fizikai gyógykezelésen túl lelki támogatásra szorulnak. Míg az orvosok, gyógytornászok a fizikai sérülésekkel foglalkoznak, mi a lelki sebeket segítenünk begyógyítani. Hosszú távon fontos célkitűzésünk szemléletváltást kialakítani a társadalomban, amelynek eredményeképp az emberek jobban odafigyelnek a környezetükben élő, balesetet szenvedett társaikra és a mentális felépülés fontossága is felértékelődik. Szeretnénk, ha kórházakban elindulna egy olyan program, amelyben a balesetet átélt emberek információt kapnak arról, milyen lelki folyamatokon mennek keresztül egy baleset után. Szeretnénk rendszeres terápiás jellegű önsegítő csoportokat, ahol szakember közreműködésével találkozhatnak és beszélgethetnek sorstársaikkal. És végül szeretnénk egy igazi TraumaAmbulanciát alapítani, ahol holisztikus szemlélet mentén szerveződne a szakmai munka, és itt tudnánk segíteni a trauma feldolgozásában azoknak, akik nyitottak erre.

Adószám:
19090638-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
TraumaAmbulancia Egyesület

Szervezet rövid neve:
TraumaAmbulancia

Szervezet adószáma:
19090638-1-42

Honlap:
https://traumaambulancia.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Poszttrauma

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11632713-________

A szervezet telefonszáma:
+36 203779080

A szervezet címe:
1143 Budapest, Hungária körút 33. 1 6.

Tevékenységi kör:
Lelki segélynyújtás

Tevékenység leírása:
Önkéntes szakemberek közreműködésével segítséget nyújtunk a baleset következményeinek feldolgozásában nemcsak a baleset áldozatainak, hanem a szemtanúknak, hozzátartozóknak vagy a baleset okozójának egyaránt. Azon túl, hogy támogatjuk a balesetben érintettek lelki gyógyulását, biztosítjuk a kellő információforrást, hogy újra megtalálják lelki egyensúlyukat. Minden hónap utolsó keddjén beszélgetést vagy más közösségi programot szervezünk. Az összejövetelek baráti hangulatban, szakemberek közreműködésével zajlanak: kötetlen beszélgetések, kreatív foglalkozások, workshopok és fantasztikus emberek. Az Est során általában személyesen érintett tapasztalati szakértők és szakemberek mások számára inspiráló utat mutató példaként beszélnek fizikai és lelki sérüléseikről, a poszttraumás stressz szindróma és poszttraumás stressznövekedés összefüggéseiről és folyamatairól.

Mire gyűjt:
Egyesületünk támogatásával, hozzájárulsz mindennapi munkánkhoz.

Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

HÍVD FEL A FIGYELMET A LELKI EGYENSÚLY FONTOSSÁGÁRA!

TraumaAmbulancia

Támogasd Te is a lelki sebek gyógyulását! A TraumaAmbulancia Egyesületben elsődleges célunk olyan balesetet szenvedett embereken segíteni, akik a fizikai gyógykezelésen túl lelki támogatásra szorulnak.

101% 202.500 Ft összegyűlt
200.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.