Transparency International Magyarország Alapítvány

Közpénz - Közöd van hozzá!

Küldetésünk: A TI Magyarország független, szakmai szervezetként elősegíti a korrupció megfékezését, ösztönzi az átláthatóságot és számonkérhetőséget a közhatalmi döntéshozatalban és a közpénzeket érintő folyamatokban, valamint javítja a közérdekű információk elérhetőségét.

Adószám:
18192744-2-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Transparency International Magyarország Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Transparency International Magyarország

Szervezet adószáma:
18192744-2-41

Honlap:
http://www.transparency.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/TransparencyInternationalMagyarorszag

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/TransparencyHU

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700567-48892708-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+361/269-9534

A szervezet címe:
1055 Budapest, Falk Miksa utca 30. IV. 2.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb jogvédelem

Tevékenység leírása:

A korrupció több területen is komoly problémát okoz, a magyar gazdasági és politikai életben egyaránt. Annak érdekében, hogy egy igazán átfogó korrupcióellenes szervezetként tudjunk működni, igyekszünk munkánk során minél több területtel foglalkozni. Fontosnak tartjuk többek között a párt - és kampányfinanszírozás, a közbeszerzés és az igazságszolgáltatás átláthatóvá tételét, valamint a közrédekű bejelentők védelmének megerősítését is. Célunk, hogy a mindennapokban figyelemmel kísérjük a politikai, gazdasági folyamatokat és azokat javaslatainkkal hitelesen befolyásoljuk Tevékenységeink: -Közérdekű érdekérvényesítés -Társadalmi szemléletformálás -Monitorozás -Kutatás, elemzés -Oktatás -Jogszabály véleményezés -Jogsegélyszolgálat korrupció áldozatainak * Választás 2014 -kampányköltések monitorozása: www.kepmutatas.hu -pártígéretek beárazása: www.mitvalasztunk.hu -Ez a minimum! a korrupció ellen: www.ezaminimum.hu * Indexek és jelentések -Korrupció Érzékelési Index -Vesztegetési Index -Globális Korrupciós Barométer -Globális Korrupciós Jelentés -OECD Egyezményvégrehajtásának monitorozása -GRECO kutatás * Jogesgélyszolgálat: * "Átláccó" Fesztivál (2009 óta) * Bázis- Fiatalok a korrupció ellen * TI Akadémia

Mire gyűjt:

A tisztességes és átlátható közélet mindannyiunk érdeke, ezért kérjük, hogy támogassa munkánkat, hogy a jövőben is függetlenül és magas szakmai színvonalon léphessünk fel a korrupció ellen. Az egyéni adományok nagyon értékesek számunkra, lehetővé teszik, hogy kötöttségek nélkül tevékenykedjünk célunk, a korrupciómentes köz- és üzleti élet érdekében.

Jogállás:
Közhasznú

Jogvédelem
Közösségi
adománygyűjtés

Tegyél a korrupció ellen, támogasd a TI Magyarországot!

Transparency International Magyarország

Működési támogatásra gyűjtünk, hogy folytathassuk korrupcióllenes programjainkat, s az év végén megünnepelhessük a 15. évfordulónkat! Támogatásod most duplán számít!

A sikeres gyűjtést megduplázza: Stronger Roots

Stronger Roots pályázat
101% 1.527.000 Ft összegyűlt
1.500.000 Ft-ból
Érdekel
Jogvédelem
Közösségi
adománygyűjtés

Támogasd az oknyomozó újságírók munkáját!

Transparency International Magyarország

Oknyomozó újságírók nélkül sokkal kevesebbet tudnánk arról, hogy a hatalom hogyan bánik a rábízott közpénzzel. Támogasd a TI Magyarország programjait, hogy elismerjük és fenntarthatóbbá tegyük a munkájukat!

100% 350.000 Ft összegyűlt
350.000 Ft-ból
Érdekel
Jogvédelem
Közösségi
adománygyűjtés

Segíts, hogy a kormány ne titkolózhasson előttünk!

Transparency International Magyarország

Az elmúlt években perek tucatjait indítottunk azért, hogy a hatalom ne titkolhassa el, mire költi az állampolgárok pénzét. Segíts, hogy a következő 12 hónapban újabb 5 gyanús közpénzköltést tárhassunk fel!

110% 552.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel
Jogvédelem
Közösségi
adománygyűjtés

Rúgj egy gólt az MLSZ-nek!

Transparency International Magyarország

A magyar fociba 230 milliárd forint ömlött a TAO-rendszeren keresztül, de az MLSZ-nek nem futja a támogatási igazolások nyomtatására. Segíts nekik összedobni azt a 400 ezret, amit a közérdekű adatokért kérnek!

101% 407.000 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.