TISZAFÖLDVÁR FÉRFIKÓRUS EGYESÜLET

"Legyen a dal mindenkié" (Kodály Zoltán)

A szervezet adatai a NAV adatbázisából származnak, az átvétel időpontja: 2015. április 2.

Adószám:
18840272-1-16

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
TISZAFÖLDVÁR FÉRFIKÓRUS EGYESÜLET

Szervezet adószáma:
18840272-1-16

Honlap:
http://www.ferfikorus.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ferfikar/?ref=aymt_homepage_panel

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11745169-20035310-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-7562884

A szervezet címe:
5430 Tiszaföldvár, Malom út 1.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb hírközlés, tömegkommunikáció

Tevékenység leírása:
Az Egyesület a Tiszaföldvári kórushagyományok folytatására jött létre, a hatályos törvények alapján. Tevékenységeink: részt veszünk a városi rendezvényeken, a rendezvények kulturális színesítése érdekében. testvérvárosi és testvérkórusi kapcsolatok ápolásában, építésében veszünk részt. Hangsúlyosan jelen vagyunk a határon túli magyarsággal, elsősorban a kóruskapcsolataink révén. Regionális szinten is jelen vagyunk minden olyan eseményen, amelyen való részvételre felkérést kapunk.2006 évi Egyesületként történő újjáalakulása után a Kórus 2008-ban negyedik alkalommal is elnyerte a Fesztivál Díj-at minősítő hangversenyen. A közelmúlt eredményei: 2010-ben, 11-ben és 15-ben Nemzetközi Kórusfesztiválokon EZÜST minősítést szerzett. 2016 évben toborzó körútjaik alkalmával sikeresen fiatalították a kórus állományát.

Mire gyűjt:

A Férfikórus Egyesület nagy tradiciókat követ, ápol jó kapcsolatokat civilszervezetekkel,önkormányzatokkal, testvérvárosokkal, baráti kórusokkal itthon, és a külhoni magyarsággal.

Ezen kapcsolatok - elsősorban a külhoni kapcsolatok - ápolása, fenntartása, fejlesztése jelentős anyagi ráfordítást igényel - akár mi megyünk, akár mi fogadjuk őket. Az éves költségvetés mintegy egyharmadát teszi ki. 

Az elmúlt négy évben közel 80 alkalommal léptünk fel városi, regionális rendezvényeken, hazai és külföldi versenyeken. Ezen idő alatt egy alkalommal sikerült Ezüst IX fokozatot elérni nemzetközi zsűri előtt.

Egy új kóruskapcsolatot építettünk Tiszaföldvár egyik testvérvárosának, Mielecnek Férfi és Vegyes kórusával - hozzájárulva a két város kulturális kapcsolatainak szélesítéséhez.

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Egyszázalékos
kampány

Támogassa adója 1%-ával a Tiszaföldvári Férfikórus Egyesületet

TISZAFÖLDVÁR FÉRFIKÓRUS EGYESÜLET

Kérjük, hogy adója 1%-ával támogassa a Tiszaföldvári Férfikórus Egyesületet, 2018. évi kulturális tevékenységeinek megvalósításához.


Határidő:
2019-05-20
Adószám:
18840272-1-16
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.