Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület

„…ha te örökbe, ő a szívébe fogad…”

SÉRÜLT, MEGKÍNZOTT, BÁNTALMAZOTT, ÉLETVESZÉLYBEN LÉVŐ ÁLLATOK MENTÉSE. ROSSZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TARTOTT ÁLLATOK MENTÉSE, A TARTÁSI MÓD MEGVÁLTOZTATÁSÁRA VALÓ FELSZÓLÍTÁS, ANNAK ELLENŐRZÉSE, A GAZDA NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ KÉSZSÉGE ESETÉN AZ ÁLLAT KOBZÁSA(ILL. HATÓSÁGGAL). FELELŐS ÁLLATTARTÁS ELTERJESZTÉSE!

Adószám:
18210527-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület

Szervezet rövid neve:
Tetovált Állatmentők

Szervezet adószáma:
18210527-1-13

Honlap:
http://www.allatmentok.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tetovaltallatmentok/?fref=ts

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=JoXb6rVNsnU&list=PLbLcsjxMKIYWfGSIWxJkmOtDh9KpjLYXJ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000071-62750004

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 709440064

A szervezet címe:
2119 Pécel Hrsz.: 0384/92

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Tevékenységünk sérült, megkínzott, bántalmazott, hátrányos helyzetű állatok mentése, felkarolása, orvosi ellátása, szocializálása, gazdához segítése. A leendő és és jelenlegi állattartók tájékoztatása a felelős állattartásról, törvényi háttérről és az emberileg elfogadható bánásmódról, a felelős állattartás folyamatos terjesztése, hirdetése minden fórumon. A gyermekek ránevelése az állatokkal való felelős bánásmódra, az állatok szeretetére és védelmére már kis korban. Ezért fórumokat szervezünk iskolákban, óvodákban( de már a bölcsődékben is), ahol az ebben partner óvoda pedagógusokkal, tanítókkal, tanárokkal együtt igyekszünk a gyerekek szemléletét ebbe az irányba vinni. Az ország több városában részt veszünk rendezvényeket, ahol szintén a felelős állattartás elterjesztését hirdetjük kicsiknek, nagyoknak. Az elmúlt években több száz állatot sikerült megmentenünk, rehabilitálnunk, gazdához segítenünk. Évről-évre több pozitív visszajelzést és támogatást kapunk az emberektől, akik már ismerik a munkánkat, elégedettek szervezetünkkel. Igyekeztünk az elmúlt években a gépjármű parkunkat is bővíteni, hogy a mentésekre és onnan az állatkák elszállítását és orvoshoz való eljuttatását rögtön meg tudjuk lépni. A pozitív visszaigazolások a szervezet évenkénti 1%-os támogatásának növekedésében is megmutatkoznak, az emberek látják igyekezetünket, hozzáállásunkat és egyre nagyobb bizalmat szavaznak számunkra.

Mire gyűjt:

Célunk mentett állataink saját rehabilitációs központban való elhelyezése, gépjármű parkunk fiatalítása és további bővítése. A fentiekre az adó 1% egy részét tudjuk fordítani, másik részét pedig állatkáink  havi  fenntartásra fordítjuk. Célunk még  több állaton segíteni, így az Adhat vonallal biztosítani tudnánk a mentések és a mentett állatok állatorvosi kiadásaival járó költségek egy részét.

Minden adományozónak - kicsinek nagynak - hálásan köszönjük a segítségét, hisz sok kicsi sokra megy, így sok apró segítségből óriási dolgokat lehet véghez vinni! 

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület

Tetovált Állatmentők

Adjukössze Vonalon keresztül tudnánk biztosítani: még több állat mentését, új gépjárművek vásárlását, rehabilitációs központunk befejezését.


Telefonszám: 13600/55
5536 hívás, 14092 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.