Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület

„…ha te örökbe, ő a szívébe fogad…”

SÉRÜLT, MEGKÍNZOTT, BÁNTALMAZOTT, ÉLETVESZÉLYBEN LÉVŐ ÁLLATOK MENTÉSE. ROSSZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TARTOTT ÁLLATOK MENTÉSE, A TARTÁSI MÓD MEGVÁLTOZTATÁSÁRA VALÓ FELSZÓLÍTÁS, ANNAK ELLENŐRZÉSE, A GAZDA NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ KÉSZSÉGE ESETÉN AZ ÁLLAT KOBZÁSA(ILL. HATÓSÁGGAL). FELELŐS ÁLLATTARTÁS ELTERJESZTÉSE!

Adószám:
18210527-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület

Szervezet rövid neve:
Tetovált Állatmentők

Szervezet adószáma:
18210527-1-42

Honlap:
http://www.allatmentok.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tetovaltallatmentok/?fref=ts

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=JoXb6rVNsnU&list=PLbLcsjxMKIYWfGSIWxJkmOtDh9KpjLYXJ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000071-62750004

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-9440064

A szervezet címe:
2730 Albertirsa, Móricz Zsigmond u. 30.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Tevékenységünk sérült, megkínzott, bántalmazott, hátrányos helyzetű állatok mentése, felkarolása, orvosi ellátása, szocializálása, gazdához segítése. A leendő és és jelenlegi állattartók tájékoztatása a felelős állattartásról, törvényi háttérről és az emberileg elfogadható bánásmódról, a felelős állattartás folyamatos terjesztése, hirdetése minden fórumon. A gyermekek ránevelése az állatokkal való felelős bánásmódra, az állatok szeretetére és védelmére már kis korban. Ezért fórumokat szervezünk iskolákban, óvodákban( de már a bölcsődékben is), ahol az ebben partner óvoda pedagógusokkal, tanítókkal, tanárokkal együtt igyekszünk a gyerekek szemléletét ebbe az irányba vinni. Az ország több városában részt veszünk rendezvényeket, ahol szintén a felelős állattartás elterjesztését hirdetjük kicsiknek, nagyoknak. Az elmúlt években több száz állatot sikerült megmentenünk, rehabilitálnunk, gazdához segítenünk. Évről-évre több pozitív visszajelzést és támogatást kapunk az emberektől, akik már ismerik a munkánkat, elégedettek szervezetünkkel. Igyekeztünk az elmúlt években a gépjármű parkunkat is bővíteni, hogy a mentésekre és onnan az állatkák elszállítását és orvoshoz való eljuttatását rögtön meg tudjuk lépni. A pozitív visszaigazolások a szervezet évenkénti 1%-os támogatásának növekedésében is megmutatkoznak, az emberek látják igyekezetünket, hozzáállásunkat és egyre nagyobb bizalmat szavaznak számunkra.

Mire gyűjt:

Célunk mentett állataink saját rehabilitációs központban való elhelyezése, gépjármű parkunk fiatalítása és további bővítése. A fentiekre az adó 1% egy részét tudjuk fordítani, másik részét pedig állatkáink  havi  fenntartásra fordítjuk. Célunk még  több állaton segíteni, így az Adhat vonallal biztosítani tudnánk a mentések és a mentett állatok állatorvosi kiadásaival járó költségek egy részét.

Minden adományozónak - kicsinek nagynak - hálásan köszönjük a segítségét, hisz sok kicsi sokra megy, így sok apró segítségből óriási dolgokat lehet véghez vinni! 

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület - mintakampány

Tetovált Állatmentők

Feltöltés alatt!


Telefonszám: 13600/55
10196 hívás, 10553 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.