TERRA ALTRIX ALAPÍTVÁNY

“…. legyenek az odaadás kalandoraivá, akikből túl kevés van a világon…,,

Alapítványunk társ szervezetként egy helyi tanzániai és német szervezettel közösen Tanzániában a maszájok közt végez munkát. Tevékenységi köre oktatás, eü ellátás és életminőség javítása a családok számára. Kelet Tanzánia öt településén több száz gyerek oktatáshoz való hozzáférhetőségét biztosítja támogatásaival. Önkéntes tanárokat küld, biztosítja a diákok számára a tanuláshoz való feltételeket mint könyv, füzet, írószer. Egyszerű iskolaépületeket épít, hogy minél több gyerek számára elérhető legyen mint területileg mint oktatásilag a tanulás lehetősége. Eü szakemberek bevonásával segíti a betegségek megelőzését vagy annak felismerését kezelését.

Adószám:
19330934-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
TERRA ALTRIX ALAPÍTVÁNY

Szervezet adószáma:
19330934-1-05

Honlap:
http://www.terraaltrix.eoldal.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/TerraAltrixAlapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11734073-20012618-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 306631256

A szervezet címe:
3535 Miskolc, Baráthegyalja utca 68

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Prevenciós egészségügyi oktatás diákok számára. Eü-ben dolgozó önkéntesek(orvosok, ápolók, gyógyszerészek) küldése akik betegségek kezelésében gyógyításában vállalnak szerepet. Alapoktatás minél több gyerek számára írás, olvasás elsajátítása, valamint a tovább tanuláshoz való hozzáférhetőség előkészítése. Szponzorok által olyan személyek megszólítása akik vállalják egy egy diák oktatásának költségeit felsőbb intézményekben .Pl ha orvos, tanár akar lenni a képességei meg vannak.

Mire gyűjt:
Tanzánia Maszáj misszio Az itt élő gyermekeket az élet kihívásai a nehéz pásztorélet a szavannán kemény harcosokká neveli. Korán megtanulják a túl élés szabályait ott ahol a víz aranyat ér és küzdés a mindennapi élelemért folyik. De szívük mélyén mély vágyat éreznek egy jobb élet után amely a tudás szomjuk is bizonyítja. Tanulni szeretnének többet megismerni a világból és környezetük csodáiból. Alapítványunk és önkénteseink, támogatóink évek óta segítik ezeknek a gyermekeknek az oktatáshoz való hozzáférésüket emberi jogaikat érvényesíteni. Eü szakemberek támogatásukkal betegségek kezelésében és felismerésében is részt vállalnak, hogy evvel is esélyt kapjanak életük jobbá válásában és megőrizzék identitásukat. Támogatásoddal te is részese lehetsz ennek a misszionak,

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet ()


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.