Tér 12 Kulturális Egyesület

A figyelem szeretet, a szeretet figyelem.

Tér 12 kulturális egyesület nevében színházi előadások létrehozása. A Színházi munka és a szakmai továbbképzések keretein belül összehozni olyan embereket, akiknek egyébként minimális esélyük lenne a közös munkára. Hiszünk a kulturális sokszínűségben. Egy alkotó minél többféle emberrel és gondolattal találkozik, annál összetettebben tud gondolkozni a világról. Produkciós és infrastrukturális háttér biztosítása az egyesület tagjai által megvalósítani kívánt kulturális projektek létrehozásához. Továbbképzés biztosítása a tagok számára, illetve az ehhez szükséges financiális és logisztikai háttér biztosítása. A magyar színházi szakma tehermentesítése: frissen végzett, illetve pályakezdő, elhelyezkedni nem tudó fiatal színházcsinálóknak szeretnénk lehetőséget biztosítani a bemutatkozásra, összekötve őket az élvonalbeli színházi műhelyekkel és alkotókkal, bevezetve őket a kulturális pályázati rendszerbe. Vidéki, színházi alkotóközösségek létrehozása. (Vidéki progresszívebb alkotóműhelyek megalapításában gondolkozunk, egyszersmind lehetőséget kínálva az adott város kőszínházának a kísérletibb színházi előadások létrehozására, az adott társulat ráérő és érdeklődő tagjait foglalkoztatva, az így létrejövő produkciókat támogatva, melynek felhasználásáról az adott vidéki kőszínház dönt, hogy befogadja-e az elkészült produkciót.) Szponzorok felkutatása és bevonása. Közösségi kampányok lebonyolítása és menedzselése. Nemzetközi kapcsolatokat létesíteni más európai és tengerentúli országok színházcsinálóival. Csereprogramokban gondolkodunk, egymás kulturális értékei, alkotófolyamatainak megismerésére. Egy olyan „adatbázis” létrehozása, amely nem csupán, önéletrajz, fényképek, videók alapján épül fel, hanem személyes szakmai tapasztalatokból. Egy ifjúsági program létrehozása, a középiskolás korosztály számára, ahol a színház, és színházi nevelési módszereken keresztül fejleszthetik saját magukat, kommunikációs képességeiket, ahol megtalálhatják saját útjukat, akár a színházi pályán belül, vagy a munkaerő piac más területein. A színházi tudás kiszervezése a munkaérő piac más területeire, segítve ezzel más szférák működését, alternatív bevételforrást biztosítva az egyesület tagjainak, hogy cserébe vállalhassanak kisebb költségvetésű induló/kísérleti produkciókban is feladatokat.

Adószám:
19310644-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Tér 12 Kulturális Egyesület

Szervezet rövid neve:
Tér 12

Szervezet adószáma:
19310644-1-42

Honlap:
http://ter12.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100059174972783

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC9QTOd64UZ-qS3HzZSOx4-Q

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11681092-________

A szervezet telefonszáma:
+36 306037498

A szervezet címe:
1071 Budapest, Dembinszky utca 10. 2 34.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:
kulturális tevékenység, oktatási tevékenység, a színházi és filmes szakmában dolgozó emberek összekötése és továbbképzése, előadás létrehozása, mentor programok, innovatív fejlesztések, kapcsolatépítés

Mire gyűjt:
Kedves érdeklődő! Jelenleg a 2022-23-as évadunk utolsó előadásának megvalósítására gyűjtünk. Minimum 2.5 millió forintra lenne szükségünk, amiből eddig 1 millió forintunk van meg. Minden apró adománynak, segítségnek nagyon örülünk.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.