Tegyél egy Szebb Jövőért Egyesület

Segíts, hogy segíthessünk.

Hátrányos helyzetben lévő gyermekek családok megsegítése. A bátonyterenyei térségben végezzük munkánkat, Egyesületünk tagjai, önkéntesei, minden egyes nap kijárnak, segítenek, az ebben a térségben nyomorgó embereknek. Szegregált roma családok gyermekeit tanítják, korrepetálják, idős embereknek segítenek a mindennapi szükségleteik elvégzésében.

Adószám:
18788169-1-12

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Tegyél egy Szebb Jövőért Egyesület

Szervezet adószáma:
18788169-1-12

Honlap:
http://www.teszegyesulet.hupont.hu

Facebook oldal:
https://hu-hu.facebook.com/people/Tesz-E-Joli-Kardosn%C3%A9/100013129082317

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11741055-21381975-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 32788216

A szervezet címe:
3070 Bátonyterenye, Barátság út 6. fszt. 1.

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Tevékenység leírása:

Az egyesület fő célja a gyerekek életesélyeinek javítása, a gyerekszegénység újratermelődésének megakadályozása. Ennek érdekében anyagi és szellemi forrásokat gyűjt és közvetít, szolgáltatásokat fejleszt és nyújt, segítő módszereket dolgoz ki. Az egyesület gyerekszegénység csökkentését célzó személyes szolgáltatások szervezésével éri el céljait: - kora gyerekkori képességgondozás, - iskolán kívüli szabadidős programok, - tanoda-típusú szolgáltatások, - közösségi színtereken folyó közösségi szociális munka; - ifjúságsegítés; - mentorálás; - foglalkoztatás elősegítése szociális gazdasági elemek felhasználásával. Együttműködik mindazon magyar- külföldi és nemzetközi szervezettel, intézménnyel és személlyel, amelyeknek/akiknek célja, elvei és tevékenységei összhangban vannak a gyerekszegénység és a kirekesztés elleni alapértékekkel.

Mire gyűjt:

A karácsonyi rendezvényünk halmozottan hátrányos helyzetben lévő illetve beteg gyermekeknek nyújt segítséget, hogy könnyebbé és szebbé tegyük ünnepüket, a bátonyterenyei tegyél egy szebb jövőért egyesület ebben az esztendőben is karácsonyi ünnepre, várja azokat a hátrányos helyzetű, beteg (autista, testi-értelmi fogyatékkal élő,) gyermekeket és szüleiket illetve idős nagyszüleiket, valamint egyedül elő idős embereket, akik szintén törődésre, szeretetre, néhány meghitt pillanatra vágynak. Idén szeretnénk meglepni a meghívottakat egy karácsonyi rendezvény keretein belül kis ajándékcsomaggal melyet támogatóink nagylelkű adományaiból, állítunk össze, hogy még örömtelibb, boldogabb legyen ez a nap.Nagy tisztelettel kérjük Önt/cégét járuljon hozzá adományával az esztendő legnagyobb családi ünnepéhez, segítsen mosolyt csalni a megtört szemekbe. További célunk hogy mikulás alkalmából egy télapó kíséretével minden hátrányos helyzetben lévő gyermeknek mikuláscsomagot tudjunk adni és karácsony előtt a családoknak egy kis élelmiszercsomagot, tudjunk összeállítani, hogy a családi asztalra kerüljön valami, az ünnepi napok alkalmán. Remélem, és nagyon bízom benne , hogy segíteni tudnak ezeknek a gyermekeknek és hálás szívvel fogadnánk minden felajánlást .minden átadott adományról, felajánlásról képet készítünk. Kérem ha módjukban áll segítsenek


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.