Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány

Jót tenni jó!

Az alapítvány célja a tartósan beteg, – kiemelten a fogyatékkal élők – támogatása, rehabilitációs fejlesztésének és életkörülményeinek javítása, segítése. - Elismerő emlékdíj a fogyatékkal élő gyermeküket ápoló szülők részére. Neve: „Angyalom“ Emlékdíj a hős szülőkért. - Fogyatékkal és tartós betegséggel élők életkörülményeinek javítása, otthonuk akadálymentesítésének segítése, gyógyászati segédeszközök beszerzésének koordinálása. Államilag nem, vagy csak részben finanszírozott gyógykezelésekhez, fejlesztésekhez, műtétekhez, gyógyászati segédeszközökhöz való hozzájutásának segítése. - Fogyatékkal vagy tartós betegséggel élő gyermekek és fiatal felnőttek támogatása, segítése, életminőségük és rehabilitációjuk érdekében. - Tégy Jót!® adománygyűjtő oldal üzemeltetése, fejlesztése. - Gyógyítást végző intézmények, szervek támogatása. - Élményterápiás foglalkozások szervezése, lebonyolítása. - Segítő kutyát képző és alkalmazó szervezetként is való működés. - Jótékonysági sport-, szabadidős- és kulturális rendezvények szervezése fogyatékkal és tartós betegséggel élők és családjaik javára. - Hospice ház és bentlakásos ellátó és rehabilitációs központ létrehozása Hősök Háza néven.

Adószám:
19165011-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány

Szervezet adószáma:
19165011-1-05

Honlap:
https://tegyjot.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tegyjot

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/tegyjot

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11734121-23501337-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 203234679

A szervezet címe:
3600 Ózd, Árpád vezér út 19/a. fsz/2.

Tevékenységi kör:
Krónikus betegséggel élõk szervezetei, támogatása

Tevékenység leírása:

Az alapítvány célja a tartósan beteg, – kiemelten a fogyatékkal élők – támogatása, rehabilitációs fejlesztésének és életkörülményeinek javítása, segítése.

Mire gyűjt:

2012 augusztusában indult útjára a Tégy Jót!®, ahol Magyarországon egyedülállóként úgy indítunk gyűjtéseket tartósan beteg és fogyatékkal élő gyermekek részére, hogy a támogatások összegét közvetlenül a támogatott számlájára kell utalni. Jutalék ebből nem kerül levonásra. A Tégy Jót!® 7 év kemény munkája alatt becslés szerint 49 millió Ft került a rászorult családokhoz. Az oldalon az alábbiak célok teljesítéséhez indítunk gyűjtéseket:

  • Gyógyászati segédeszközök, melyeket a NEAK nem, vagy csak részben támogat. Pl: speciális kerekesszék, babakocsi, különböző ortézisek, stb…
  • Otthoni környezet akadálymentesítése, átalakítása az ápolt személy szükségleteihez. Kizárólag a Akadálymentesítési támogatás megléte esetén.
  • Külföldön – esetleg itthon – végzett műtétek, terápiák, kezelések, melyet a NEAK nem, vagy csak részben támogat.

Oldalunkat átlagban több tízezren látogatják naponta, ezért az osztott tárhelyen való elhelyezése nem opció. Kritikusan fontosnak tartjuk, hogy az oldalunkat egy olyan szerveren helyezzük el, ami a nap 24 órájában stabilan kiszolgál, akár hirtelen megnőtt látogatottság esetén is. Ezért kérjük a segítségeteket! Ígérjük, minden erőnkkel azon leszünk, hogy azoknak a családoknak, gyermekeknek hasznosan segítsünk. Köszönjük a támogatásotokat!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.