Tchoukball Hungary Sport Egyesület

Egy különleges sport mindenkinek!

Szervezetünk célja, hogy a tchoukball nevű sportágat itthon népszerűsítse, megismertesse. Minden korosztály és épek és sérültek számára elérhetővé tegye.

Adószám:
18846333-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Tchoukball Hungary Sport Egyesület

Szervezet rövid neve:
Tchoukball HUN

Szervezet adószáma:
18846333-1-13

Honlap:
http://tchoukball.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/TchoukballHungary

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@tchoukballhun5377

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742032-21451016-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 309606888

A szervezet címe:
2370 Dabas, Attila király . út 1/c.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Szervezetünk népszerűsíti és építi az itthoni tchoukball sportágat. A tchoukball egy ütközésmentes, különleges labda játék, amelyet minden korosztály élvezetesen és biztonságban játszhat. A sportág a kerekesszékesek és sérültek számára is elérhető, kerekesszékes és/vagy inkluzív formában. Egyesületünk építi fel a tchoukball sportág hazai nemzeti válogatottjait, minden korosztályban.

Mire gyűjt:
Szerencsére, mára már sok iskolában játszák ezt a klassz játékot és nagyon sok tehetséges játékos van. Szeretnénk ha nem lenne olyan játékos, aki tehetséges, de olyan családban él, ahol egy válogatott részvétel egy nemzetközi tornán, anyagilag nem megvalósítható. Egyesületünk támogatja az anyagilag hátrányos játékosokat, de szeretnénk ha erre több lehetőségünk lenne. Erre a támogatásra gyüjtünk adományokat.

Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Segíts, hogy csak a tehetség számítson....

Tchoukball HUN

Célunk, hogy minden tehetséges gyerek képviselhesse Magyaroszágot a nemzetközi tornákon, minden korosztályban. Adód 1%-ával támogasd a tehetséges gyerekek részvételét!


Határidő:
2023-05-20
Adószám:
18846333-1-13
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.