Tatabányai ALPIN Sportklub


Közel harminc éve hozunk létre új sziklamászó utakat itthon és külföldön egyaránt. A magyarországi mászóiskolákban levő utak egynegyedét és a legnehezebb külföldi első megmászás is a szervezetünkhöz kötődik.: Stájer Álom, Ausztria, Hochswab. Egyesületünk tagjai építették az első hazai vasalt utakat 2013-ban Cseszneken a Kőmosó-szurdokban, Tatabányán, Monoron, Cuha-völgyben és a Megyer-hegyi tengerszemnél. A szervezetünk célja mindig is a mászás népszerűsítése és hozzáférhetőségének megteremtése volt. Működésünk alatt kiemelt jelentőséggel támogatjuk a hátrányos helyzetű, kevesebb lehetőséggel rendelkező gyerekeket, akik ingyen használhatják szolgáltatásaikat, valamint ingyenesen vehetnek részt csapatépítő -és készségfejlesztő foglalkozásaikon. Célunk, hogy a mászás élményét vegyítsük az élménypedagógia módszerével, ezzel erősítve a tapasztalati tanulás létrejöttét.

Adószám:
18513954-1-11

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Tatabányai ALPIN Sportklub

Szervezet rövid neve:
TAS

Szervezet adószáma:
18513954-1-11

Honlap:
http://vasaltutak.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vasalt.utak/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@VasaltutakHungary

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
18203167-06020329-40010010

A szervezet telefonszáma:
+36 204219945

A szervezet címe:
2800 Tatabánya, Vajda J. utca 10.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
- Via Ferrata oktatás és felszerelés biztosítás Tatabányán, Cseszneken, Cuha-völgyben és Móron. - Kalandpark üzemeltetése Budapesten az Orczy Kalandparkban, Tatán az Old Lake Kalandparkban és Mosonmagyaróváron a Szigetköz kalandparkban. - Sziklamászó tanfolyamok szervezése - Külföldi Via Ferrata túrák szervezése - Csapatépítő programok szervezése gyerekeknek és cégeknek - Kevesebb lehetőséggel rendelkező gyerekek, fiatalok támogatása élményalapú, outdoor programokkal.

Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Kalandprogramok, Via Ferrata hátrányos helyzetű gyerekeknek

TAS

Az élmények meghatározóak minden gyerek életében. Célunk, hogy pozitív, maradandó élményekhez juttassuk a kevesebb lehetőséggel rendelkező gyerekeket, fiatalokat.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
18513954-1-11
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.