Társalkotó Egyesület

A társadalom az otthonunk

Egyesületünk szociális, kulturális programok megvalósításával, adományok gyűjtésével és elosztásával a társadalom jobb működését szeretné elérni. Az integrált színházi élményekkel és a társasalmi felelősségvállalás programokkal a társadalom szövetét erősítjük. Programjaink megvalósításán túl szeretnénk tevékenységünkkel társadalmi szemléletformálást is megvalósítani.

Adószám:
18263817-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Társalkotó Egyesület

Szervezet rövid neve:
Társalkotó Egyesület

Szervezet adószáma:
18263817-1-42

Honlap:
http://www.tarsalkoto.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10101449-62063600-01001001

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 205847198

A szervezet címe:
1078 Budapest, István utca 34. II.emelet 23.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:
A Társalkotó Egyesület keretében működik Marica Bábszínháza, mely előadásainak egy része integráltan kerül megvalósításra ép és sérült fiatalok számára. Kulturális nyári táborokat is tartunk gyermekek számára. Társadalmi felelősségvállalás programunk keretében könyvadományokat gyűjtünk és juttatunk el szegényebb kistelepülések iskoláiba, óvodáiba. Támogatott Lakhatás szociális szolgáltatást kívánunk elindítani, amihez szociális műhelyünkben elkezdtük a szakmai program kidolgozását. Ugyancsak a szakmai műhelyünkben foglalkozunk az elöregedő társadalom kihívásaival, mely folyamatokat a szociális munka társadalomban betöltött szerepével ütköztetjük. Tevékenységeink folytatásához fenntartjuk a Rámpa akadálymentes teret, mely Budapest belvárosában van.

Mire gyűjt:
Könyvek várárlására gyűjtünk, melyeket aztán szegény kistelepülések számára juttatunk el. Integrált bábszínházi előadások megtartására gyűjtünk, melyeket ép és fogyatékkal élő nézők számára tartunk meg. A támogatásokból bábszínházi helységünk és az útiköltségre költünk. Támogatott Lakhatás programunk megvalósítására gyűjtünk adományokat, melyben három fiatal számára szeretnénk fokozott gondozási igényű ellátást és a társadalmi életbe integrálást biztosítani.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.