Tanulj Tesó Alapítvány

Hátrányos helyzetű fiatalok felzárkóztatása a tanulás és a sport segítségével

Alapítványunk célja hátrányos helyzetű családból származó gyerekek, fiatalok tanításának, felzárkóztatásának, a munka világába való elindításának támogatása. A felzárkóztatás sokrétű oktatási, szociális, gyermekvédelmi, családvédelmi és egészségügyi kompetenciát igényel. A hátrányt, lemorzsolódást, leszakadást, a korai iskolaelhagyást előidéző és fenntartó, újratermelő tényezők ellensúlyozásában minden érintettnek aktív feladata van. A felzárkóztatásukhoz elengedhetetlen a családok, az iskola, a helyi sportklubok, az önkormányzat, a szociális és segítő intézmények, az elérhető munkáltatók bevonása, együttműködési hajlandósága. Alapítványunk ebben kíván összekötő szerepet ellátni.

Adószám:
19318219-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Tanulj Tesó Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Tanulj Tesó

Szervezet adószáma:
19318219-1-05

Honlap:
https://www.tanuljteso.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tanuljteso

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCm-UAHDkg6naxYQHnLBQM4w

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11711003-21478619-________

A szervezet telefonszáma:
+36 204661841

A szervezet címe:
3752 Szendrő, Fő út 19.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Alapítványunk tevékenysége a felzárkóztatás elősegítése: - a hátrányos helyzetű családból származó gyerekek, fiatalok taníttatása, ösztönzése, segítése, támogatása - a hátrányos helyzetű diákok oktatása-nevelése területén szerzett tapasztalattal, küldetéstudattal, elkötelezettséggel és a megoldáshoz vezető eszköztárral rendelkező pedagógusok, szakemberek, támogató önkéntesek segítése, támogatása.

Mire gyűjt:

2023. év nyarán 120 hátrányos helyzetű gyereket szeretnénk MosolyTúráinkra és MosolyTáborainkba elvinni. A tanulás és a sportolás iránti érdeklődés felkeltésére, valamint különleges élmények gyűjtésére tökéletesen alkalmasak a nyári táboraink. A MosolyTúra kenus vándortáborszerűen vezeti végig a gyerekeket a Dunakanyar mentén, városnézésekkel egybekötve. A MosolyTáborok pedig egy táborhelyszínnel és csillagtúra jelleggel ad lehetőséget arra, hogy a gyerekeket kiszakítsuk ingerszegény környezetükből és egy új világgal ismertessük meg őket. Az első MosolyTúrán 2020-ban 25 gyermek vett részt, tavaly már 125 gyermeket tudott táboroztatni alapítványunk. 125 gyermek 125 világot jelent, csoda, ahogy hat rájuk az új inger, a Duna, a SUP-ozás, a fagyizás, bazilikalátogatás és a közös főzés. Ennek támogatására szeretnék sarkallni azokat, akik fogékonyak a hátrányos helyzetű gyerekek sorsára!

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

MosolyTábor

Tanulj Tesó

2023. év nyarán 120 hátrányos helyzetű gyereket szeretnénk MosolyTúráinkra és MosolyTáborainkba elvinni. 120 gyermek 120 világot jelent, csoda, ahogy hatnak rájuk az ingerek.

100% 502.186 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.