Tandem Humán Szolgáltató Egyesület


Szervezetünk oktatási-nevelési tevékenységgel foglalkozik.Pedagógiai célkitűzéseink között szerepel a környezet megóvásának fontossága, a környezet-tudatos életmód elsajátítása, a gyermeki személyiség fejlesztése, az egyes készségek kifinomítása. Munkánk során jelentős hangsúlyt fektetünk a tehetségfejlesztésre, a gyermeki személyiség sokoldalú kibontakoztatására, a tanulók ismereteinek bővítésére. Megkülömbözetett szempontként kezeljük a felzárkóztatást, a hátrányos helyzetből fakadó akadályok és nehézségek leküzdésére, valamint az esélykiegyenlítésre irányuló szakmai tevékenységet. Kiemelt feladatunk egy olyan, komplex tehetségfejlesztő program működtetése, mely az egyoldalú képességfejlesztés helyett, a komplex rendszerű tehetségfejlesztésre fókuszál. Az erős oldalak fejlesztése mellett jelentős hangsúlyt fektet – a tehetséggel összefüggő gyenge oldalon – olyan hiányosságokra, amelyek a tehetség fejlődését megnehezítik, vagy teljesen megakadályozzák. Egyesületünk 1996-tól, megalakulásától támogatja a rászoruló, hátrányos helyzetű gyermekeket. A támogatás számtalan formáját alkalmazzuk, programjainkon való ingyenes részvételtől kezdve, beteg gyermekek gyógykezelésének támogatásán keresztül a felsőoktatásban tanuló, hátrányos helyzetű diákok számára történő ösztöndíj folyósításáig.

Adószám:
18157705-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Tandem Humán Szolgáltató Egyesület

Szervezet rövid neve:
Tandem Egyesület

Szervezet adószáma:
18157705-1-41

Honlap:
http://www.tandemegyesulet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tandemegyesulet/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11706016-20804198-________

A szervezet telefonszáma:
309643-626

A szervezet címe:
1134 Budapest, Lőportár utca 7. II. 8.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Egyesületünket pedagógus kollégáinkkal 1996-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben biztosíthassunk  tartalmas szabadidős tevékenységeket, ismeretterjesztő és közösségépítő programokat gyermekek, illetve az ifjúsági korosztály számára.Munkánk során arra törekszünk, hogy magas szakmai színvonalon szervezzünk szabadidős, sport és oktatási programokat. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezeti nevelésre, a gyermeki személyiség sokoldalú kibontakoztatására, a tanulók ismereteinek bővítésére. Az idő múltával tevékenységünk kiszélesedett,  megjelent a tehetségfejlesztés,  a tanoda program, a felzárkóztatásra fókuszáló pedagógiai tevékenységek.

Országos hatókörű szervezetként működünk, így a tehetségfejlesztésre irányuló tevékenységünk is ebben a formában folyik. Számos programunkat szerveztük eddig is más – tehetségfejlesztéssel foglalkozó – szervezettel, oktatási-nevelési intézménnyel együttműködve. A közös programok során – az adott téma mellett – törekszünk a szakmai tapasztalatcsere és tudásmegosztás hatékony megvalósítására is. 

Egyesületünk 1996-tól, megalakulásától támogatja a rászoruló, hátrányos helyzetű gyermekeket. A támogatás számtalan formáját alkalmazzuk, programjainkon való ingyenes részvételtől kezdve, beteg gyermekek gyógykezelésének támogatásán keresztül a felsőoktatásban tanuló, hátrányos helyzetű diákok számára történő ösztöndíj folyósításáig. Évek óta támogatunk olyan intézményeket, melyek szűkös anyagi lehetőségeik miatt nem képesek biztosítani szabadidős programokon való részvételének anyagi feltételeit. Ezeket a gyermeket egyesületi kereteken belül évről évre saját forrásból igyekszünk támogatni úgy, hogy rendezvényeinken, táborozásainkon díjmentesen vehetnek részt.

 

Oktatás
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Jól jön az 1% !

Tandem Egyesület

Megalakulásunktól támogatjuk a sérült, illetve hátrányos helyzetű gyermekeket. Legyen szó felzárkóztatásról, ösztöndíjról, gyógykezelésről, szabadidő eltöltéséről, adományozásról.


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
18157705-1-41
Érdekel
Oktatás
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Adj 1% esélyt!

Tandem Egyesület

1996-tól, megalakulásunktól támogatjuk a sérült, illetve hátrányos helyzetű gyermekeket. Legyen szó felzárkóztatásról, ösztöndíjról, gyógykezelésről, szabadidő eltöltéséről, adományozásról, mi ott vagyunk!


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18157705-1-41
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.