Tálos Edit Alapítvány

Feketén, fehéren: Egy zongoráért támogass minket!

Székesfehérvár zenei életének, kultúrájának támogatása. Zenei pályára készülő tehetséges tanulók támogatása. Korai zenei nevelés, képességfejlesztés.

Adószám:
19097862-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Tálos Edit Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Tálos Edit Alapítvány

Szervezet adószáma:
19097862-1-07

Honlap:
http://www.taloseditalapitvany.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/taloseditalapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200247-10007015-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 204853035

A szervezet címe:
8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 20. 25.

Tevékenységi kör:
Alapfokú oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

- A Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Hermann Lászl Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti iskola tehetséges tanulóinak oktatási feltételeinek segítése, és a zenei tehetséggondozó programokn való részvétel támogatása. - A Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola szociálisan rászoruló növendékei számára támogatást nyújthat a tandíj és a térítési díj fizetési kötelezettségeik teljesítéséhez, továbbá középfokon tanulói jogviszonnyal rendelkező tanulók részére további támogatást nyújthat a tanévenkénti étkezési és kollégiumi díjak fizetési kötelezettségeik teljesítéséhez. - Oktatás-nevelésen kívüli tanórák és művészeti eszközökkel történő tehetséggondozó és fejlesztő foglalkozások támogatása. - A Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola tantestületének továbbképzési támogatást nyújthat. - Eszközök vásárlása, karbantartása, javítása. - Székesfehérvár zenekultúrájának ápolása és magasabb színvonalra emelése. - Hangversenyek, különböző rendezvények szervezése, lebonyolításának elősegítése. - Belföldi és külföldi zenei intézményekkel, zenekarokkal és együttesekkel új kapcsolatok kiépítése, illetve a meglévő kapcsolatok ápolása, kiszélesítése. - Kulturális (pl. pedagógiai, zenei, stb.) kiadványok létrehozásának, terjesztésének támogatása. - Óvodáskorúak fejlesztése és tehetséggondozása művészeti eszközökkel, kiemelt tekintettel a zenei képességfejlesztésre. - Hagyományőrző és a néphagyomány ápolását elősegítő foglalkozások, programok elősegítése különös tekintettel a magyar népzene kultúrájára.

Mire gyűjt:

Alapítványunk egy új zongorát szeretne beszerezni a legmagasabb létszámmal működő zeneiskolai tanszak részére az alapító foglalkozásának tisztelete céljából, valamint a szervezet fennállásának 30. évfordulója alkalmából. Tálos Edit zongorapedagógus volt, aki 1990-ben, éppen 30 évvel ezelőtt alapította a szervezetet.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.