Szúcs Községért Egyesület "kényszer-

Szeretünk Szúcs!

Főbb céljaink között szerepel a település közösségfejlesztése és az ott élő emberek életkörülményeinek javítása. Ennek érdekében a felnőtteknek szociális szolgáltatásokat, míg a fiataloknak az iskolai előmenetelüket segítő illetve szabadidős programok szervezését kiemelt feladatunknak tekintjük.

Adószám:
18151754-1-10

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Szúcs Községért Egyesület "kényszer-

Szervezet adószáma:
18151754-1-10

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/szucskozsegertegyesulet/timeline

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10103513-42690300-01004009

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-36-890958

A szervezet címe:
3338 Szúcs, Kossuth L. utca 40.

Tevékenységi kör:
Közösség- és településfejlesztés, polgári körök

Tevékenység leírása:
Célkitűzéseinkkel összhangban a településen a felnőttek számára szociális ügyintézéseikben nyújtunk segítséget illetve ingyenes jogi tanácsadásra is van lehetőségük az ott élőknek. Közösségépítés érdekében helyi közösségi programokat szervezünk. A gyerekek számára, szabadidős programokat biztosítunk, például táboroztatás, kirándulás formájában, de nagy hangsúlyt fektettünk a sportra és egészséges életmódra való nevelés megvalósítására. Feladatunkat tekintjük továbbá a település infrastruktúra fejlesztését is. - a helyi tó szabadidő eltöltésére alkalmas helyszínné fejlesztése pavilonok és hidak építésével - játszótér építése Szúcs, bányatelepen - A közösségi ház kiépítése és működtetése Szúcs, bányatelepen - gyerekeknek nyári tábor szervezése - hagyományőrző közösségi programok szervezése - részvétel a mobil közösségi jogsegély szolgálatban

Mire gyűjt:

Az Autonómia Alapítvány, a Katona József Színház és a Szúcs Egyesület által létrejövött egy program aminek keretében  Szúcs, bányatelep házai is felújításra kerülnek.

Ez a projekt a program egy nem tervezett része. Az ötlet abból fakadt, hogy a közösségi bank tagjainak házai nincsenek jó állapotban, annak ellenére, hogy folyamatosak a felújítások, de az anyagi körülmények miatt, az erre fordítható összegek csak ahhoz elégségesek, hogy évről-évre csak az éppen legszükségesebb dolgokat hozzák rendbe, de azokat is a költségek miatt csak rövid időre,  így megfogalmazódott a közösségben az igény egy alaposabb házfelújításra.

Szervezetünk ehhez szeretne az ott élő embereknek segítséget nyújtani! 

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Újítsuk fel!

Szúcs Községért Egyesület "kényszer-

101% 202.000 Ft összegyűlt
200.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Kerítsük be!

Szúcs Községért Egyesület "kényszer-

101% 172.500 Ft összegyűlt
170.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.