Sztereó Művészeti Közhasznú Egyesület

Légy jelen!

Közösségi és társadalmi párbeszédek kezdeményezése előadóművészeti projekteken keresztül.

Adószám:
18131062-2-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Sztereó Művészeti Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
STEREO AKT

Szervezet adószáma:
18131062-2-42

Honlap:
http://stereoakt.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/stereoakt

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@stereoakt1841

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200199-11527255-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 205278401

A szervezet címe:
1027 Budapest, Jurányi utca 1.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:

A STEREO AKT Magyarország egyik legprogresszívabb kortárs színházi alkotócsoportja, amely 15 egész estés színházi bemutatót, saját gyártású kis- és dokumentumfilmeket, flashmobokat, performanszokat és más művészeti akciókat, valamint számos hazai és nemzetközi együttműködést tud a háta mögött. Az elmúlt években jelen volt többek közt a Trafó Kortárs Művészetek Háza, a Jurányi Ház, a MU Színház programjában, valamint megvalósított koprodukciókat Hollandiában, Németországban, Dániában, Lengyelországban, Spanyolországban, valamint az Egyesült Államokban. A társulat 2013. óta Boross Martin rendező vezetésével hoz létre esemény-szemléletű, színpadi és helyszínspecifikus, új-dramaturgiát és innovatív technológiát alkalmazó; részvételi, közösségi és társadalmi párbeszédet kezdeményező színházi produkciókat. Jelenből a jelennek alkotunk, közösségi és társadalmi párbeszédet kezdeményezünk. A néző jelenlétével együtt válik teljessé minden előadásunk.

Mire gyűjt:

Csapatunk társadalmi, közösségi ügyek, valamint egyedi művészeti koncepciók mentén dolgozik. Minden egyes ügy egy új összművészeti formációt hív életre a színház, tánc, zene, hang-design, valamint a vizuális- és képzőművészet területéről. Az ilyen módon létrejövő művészeti projektekre gyűjtünk.

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Támogasd a STEREO Művház kulturális és közösségi teret!

STEREO AKT

A Művház a STEREO AKT társulat új központja, ami próbaterem, közösségi iroda és találkozóhely lesz. Segítsd a megalakulást, hogy otthont adhassunk sok új kreatív víziónak!

116% 580.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.