Szövetkezetiséget Támogató Egyesület

Költözik a Gólya!

Segítsd a Gólya költözését! A kampánynak célja összegyűjteni azt az önerőt, ami a biztos alap a Gólya költözéséhez. Ez az alap 15 millió forint, ami nagyon sok pénz. Első lépésként csukjátok be a szemetek és képzeljetek el egy közel 900m2-es első emeleti, tetőteraszos helyet, ami nemcsak egy kocsma, hanem egy közösségi központ a már megszokott hangulattal. Második lépésként arra kérünk titeket, hogy segítsetek nekünk a helyből képzeletbeli 10m2-et megvásárolni, amire gondolhattok úgy mint a tánctér vagy a tervezett közösségi műhelye egy részére, vagy a tetőterasz feljárójára, esetleg co-working iroda sarkára. Ez a 10m2 hozzávetőleg 700.000.- forintba kerül. Segítsetek nekünk, először 10 m2-rel, és ha összejön menjünk tovább!

Adószám:
18979938-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Szövetkezetiséget Támogató Egyesület

Szervezet rövid neve:
Szövetkezetiséget Támogató Egyesület

Szervezet adószáma:
18979938-1-42

Honlap:
http://golyapresszo.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/roncskocsma/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200223-10084265-________

A szervezet telefonszáma:
+36 703227551

A szervezet címe:
2092 Budakeszi, Villám Miklós u. 35. fszt/2.

Tevékenységi kör:
Általános és országos gazdaságfejlesztés

Tevékenység leírása:

A Gólya egy szövetkezeti alapon működtetett kocsma és közösségi ház Budapest nyolcadik kerületében. A pult és a konyha ételek és italok széles kínálatával várja a vendégeket, többek között napi ebédmenüvel minden hétköznap. Minden héten többször élőzene, koncert tölti meg élettel a helyet, a számtalan egyéb program mellett: filmklubokat, előadásokat, beszélgetéseket, társasjátékozást, foglalkozásokat szervezünk és fogadunk be. A Gólya otthont ad csoportok (baráti társaságok, családok) és szervezetek nyilvános és zárt eseményeinek is – szülinapok, ballagások, konferenciák, adománygyűjtő bulik, tréningek és tanórák, különféle találkozók, köztük közéleti, politikai összejövetelek is gyakran helyet találnak nálunk. Számos szövetséges szervezettel dolgozunk együtt, akik használják a tereinket, és akikkel közösen gondolkodunk. Falaink között hétköznap délelőttönként napközi is működik (bölcsi-szerű gyerekmegőrző) és próbatermünk is van zenekarok számára.

Mire gyűjt:

A Gólya nem csak egy kocsma - rendszeresen szervezünk közösségi programokat és egyre több mindennek adunk teret. Annyi programnak, rendezvénynek, szervezetnek, funkciónak és embernek próbálunk helyet biztosítani, hogy kicsi lett az épületünk. Gyakran naponta többször átrendezzük a bútorokat és fényeket, hogy az ebédeltetés után kényelmes legyen a filmklub, hogy a film után be tudjon állni egy zenekar – nehéz biztonságos gyereksarkot csinálni oda, ahol előző este fröccsözve táncoltak a vendégeink. Szeretnénk egy nagyobb helyre költözni, ahol mindez szépen megfér egymás mellett; legyen az föld- vagy többszintes, gyárépület vagy villa, nem számít.Az új, nagyobb épületben cél, hogy a vendéglátás, koncertek és egyéb rendezvények mellett legyenek olyan irodák, amiket a szövetséges szervezetek használnak. Kialakítanánk egy termet, ahol a mozgásé a főszerep - a box-edzésektől a jóga órákig különböző sportokat lehetne ott űzni. Régi vágyunk még egy (vagy több) igazi műhely, szerszámokkal és alapanyagokkal azoknak, akik meg akarnak tanulni fával dolgozni, vagy csak egy mintát szitáznának egy pólóra. A jelenleg is működő próbaterem szintén bővülne, terveink szerint stúdióval. Szükséges lesz kiépíteni egy nagyobb kapacitással bíró konyhát, illetve a környéken lakók zavarásának minimálisra csökkentése érdekében koncerttereinket hangszigetelnünk kell majd. Ez a hatalmas feladat áll tehát előttünk ebben az évben és ennek megvalósításához szeretnénk most segítséget kérni tőletek!

Zöld
Közösségi
adománygyűjtés

Közösségi napenergiát a Gólyába!

Szövetkezetiséget Támogató Egyesület

Segíts energiaközösséget kialakítani a Kazán Közösségi Házban, hogy közösen termelhessen magának zöldáramot a Gólya, a Mérce, a KözMű, és a többi itt működő civil szervezet.

92% 1.852.111 Ft összegyűlt
2.000.000 Ft-ból
Érdekel
Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Támogasd a közösségi házunk fennmaradását!

Szövetkezetiséget Támogató Egyesület

A segítségedet kérjük abban, hogy az Orczy út 46-48. alatt lévő közösségi ház fenn tudjon maradni. A járvány drasztikusan érint minket, hiszen ennek a helynek a lényege a jelenlét és a társas érintkezés.

107% 1.616.222 Ft összegyűlt
1.500.000 Ft-ból
Érdekel
Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Közösségi tetőteraszt a nyolckerbe!

Szövetkezetiséget Támogató Egyesület

Segíts Te is, hogy a Gólya mindenki számára elérhető és nyitott teret építhessen, kényelmes bútorokkal, sok-sok növénnyel az Orczy út fölött!

91% 2.744.199 Ft összegyűlt
3.000.000 Ft-ból
Érdekel
Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Költözik a Gólya!

Szövetkezetiséget Támogató Egyesület

Segítsd a Gólya költözését, gyűjtsük össze közösen az önerőnket! Az évek során kinőttük szeretett otthonunkat, amit el is szeretnének adni, így sajnos ideje tovább állnunk. Támogassatok minket!

349% 2.443.040 Ft összegyűlt
700.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.