Szolnoki Tisza-menti Ujságlapok Egyesület

Egymásért, egymás mellett!

A SOLOR SZOCIÁLIS ÉS KULTURÁLIS EGYESÜLET – SOLOR új közösségi terek alakítását, a mentálhigiénés segítségnyújtást, a fejlesztő foglalkozásokat, a szabadidős tevékenységek megvalósítását, rendezvények, programok, kulturális események szervezését szeretne a jövőben is megvalósítani.

Adószám:
18834404-1-16

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Szolnoki Tisza-menti Ujságlapok Egyesület

Szervezet rövid neve:
SOLOR SZOCIÁLIS ÉS KULTURÁLIS EGYESÜLET

Szervezet adószáma:
18834404-1-16

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/groups/140268800123180/?source=create_flow

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000026-01730007

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 306065478

A szervezet címe:
5000 Szolnok, Nagy I.krt.5.IV.l3. 1. fszt 3.

Tevékenységi kör:
Rászorult csoportok támogatása

Tevékenység leírása:
Tizenhét éve alakultunk. Ez idő alatt több időszaki, ingyenes lapot indítottunk, jelentettünk meg, és tartottuk fenn magunkat reklámjainkból. Ezek több ezer példányban jelentek meg Szolnokon és környékén. A múlt évben alapszabályt módosítottunk, így tevékenységi körünk jelentősen kibővült. Összefoglalóan: Rendezvényeket, programokat, kulturális eseményeket szervezünk; az Internet segítségével saját információs központot alakítunk ki (levelezőlista, honlap); jelen vagyunk az önszerveződő közösségek támogatásában; képzéseket, továbbképzéseket, szociális és mentális segítő programokat és kulturális szórakozási lehetőségeket szervezünk; karitatív tevékenységben veszünk részt; ápoljuk kulturális hagyományainkat; színészi-színházi tevékenységek lebonyolítását vállaljuk; képzőművészeti tevékenységet végzünk. Tavaly mutatták be az „Én Vagyok Szolnok” musicalt. Elsősorban az egyesületünk tagjai, valamint pályakezdő színészek működtek közre benne, a Szigligeti Színház munkatársaival.

Mire gyűjt:
Az ifjúsági-és kulturális programjaink megvalósítására.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.