Szilágyi Erzsébet Független Segítő Nőegylet


A jótékonysági egyesület elsõdleges célkitûzése a rászorulók támogatása, közöttük hátrányos helyzetben lévõk, testi és szellemi sérültek, állami gondozott gyerekek, hátrányos régióban, rossz szociális körülmények között élõk megsegítése.Tevékenységét más hazai és nemzetközi civil szervezetekkel együttmûködve végzi. Az igények és szükségletek felmérése után gyûjtéseket, jótékony célú programokat szervez, hogy másokat is bevonjon, hogy azok is részesülhessenek a felebaráti segítés örömében. Oktató, nevelõ munkát végez, valamint képességfejlesztõ és ismeretterjesztõ tevékenységet. Szükség esetén szakértõket von be. Találkozókat, nyári táborokat, kirándulásokat szervez, könyveket ad ki, támogatja kiadványok megjelenését. A kulturális örökség és a történelmi hagyományokmegóvása érdekében országos rendezvényeket, emléknapokat szervez. A társadalom magja, a család értékének erõsítése, az anyaság és a hivatás összehangolása.

Adószám:
18049024-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Szilágyi Erzsébet Független Segítő Nőegylet

Szervezet rövid neve:
Szilágyi Erzsébet Nőegylet

Szervezet adószáma:
18049024-1-41

Honlap:
http://www.szen.org

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102103-14459904-00000008

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
212-5176

A szervezet címe:
1027 Budapest, Lipthay 5.II.em.13/a. 1.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb szociális ellátás, szolgáltatás

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.