SzeretFilm Stúdió Egyesület


Műhelyünk Veszprémben és vidékén élő, dolgozó filmes alkotóknak, közösségi filmes projektekben gondolkozóknak biztosít lehetőséget, nyújt segítséget filmterveik megvalósításához. Az alkotások lehetnek dokumentum-, rövidjáték-, animációs- és reklámfilmek, játékfilmek vagy más filmes-videós projektek. Ezekhez dramaturgiai, pályázati, gyártási segítséget biztosítunk, és az elkészült alkotásokat marketing és értékesítési szempontból is gondozni kívánjuk. Filmstúdiónk fontosnak tartja a helyi vállalkozások reklámfilmekkel történő kiszolgálását, a reklám- és népszerűsítő filmek korszerű, piacképes szellemben való elkészítését. További cél, hogy filmes eseményeket, táborokat, workshopokat szervezzünk – főképpen a fiatalok számára. Ehhez elsődlegesen a szellemi- és szervezeti tőkét, a tárgyi (technikai) feltételeket, és győztes pályázatok esetén az anyagi körülményeket is biztosítjuk. Azt gondoljuk, hogy az idő és a hely (a régió) minden értelemben érett arra, hogy egy nyitott és demokratikus rendszerben működő alkotói műhelyt, mozgókép-stúdiót foglalkoztatni tudjon – segítve ezzel a helyi tehetségek kibontakozását. Mindehhez – túl a központi filmes forrásokon – rendelkezésre állnak helyi és uniós, illetve vidékfejlesztési források is.

Adószám:
18905591-1-19

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
SzeretFilm Stúdió Egyesület

Szervezet rövid neve:
SzeretFilm Stúdió

Szervezet adószáma:
18905591-1-19

Honlap:
http://www.szeretfilm.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/szeretfilm

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-79770934

A szervezet telefonszáma:
+36 306024142

A szervezet címe:
8443 Bánd, Tanya 000433/0001 0001A

Tevékenységi kör:
Film- és fotómûvészet


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.