Szeptember Független Média Alapítvány


A September Media Advertising pro-kontra jellegű on-line hírportálja működési feltételeinek támogatása, a hírügynökségi tartalmak beszerzésének segítése, az objektív tájékoztatás elősegítése érdekében. Állás nélküli és/vagy nyugállományú újságírók foglalkoztatási lehetőségének megteremtése.

Adószám:
19089377-1-08

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Szeptember Független Média Alapítvány

Szervezet rövid neve:
SZFM Alapítvány

Szervezet adószáma:
19089377-1-08

Honlap:
https://sfma.hu

Facebook oldal:
https://business.facebook.com/hirek.a.szinfalak.mogul/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10100778-21357100-01005009

A szervezet telefonszáma:
+36 703334279

A szervezet címe:
9024 Győr, Közép utca 16. 3 305.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Anyagi hozzájárulás a September Media Advertising pro-kontra jellegű on-line hírportál működtetéséhez; Hírügynökségi tartalomszolgáltatások igénybevételének támogatása; A „pro-kontra”-stílusú független újságírás művelésének és népszerűsítésének támogatása; Az objektív hírszolgáltatás segítése, támogatása; Első sorban nyugállományú, továbbá állás nélküli újságírók részére publikációs lehetőség megteremtése, határozott idejű, vagy időszakos foglalkoztatásuk, részükre munkahelyteremtés; Az objektivitás biztosítása érdekében a helyszíni tudósítások lehetőségeinek és feltételeinek megteremtése; Az on-line újságírás művelése, népszerűsítése, támogatása; A kommunikációs- és médiatudományok kutatása, művelése, oktatása; Videohírek, vitaműsorok készítésének támogatása; Coaching-tréningek szervezése.

Mire gyűjt:
A prokontra.hu című független híroldal fenntartására. Független? Ma ez kissé lejáratott szó a média világában. Az angolszász felfogás szerinti modell alkalmazásával ez elérhető. Bármilyen esemény tényszerű, torzításmentes bemutatása után közre adunk egy támogató véleményt (pro), és egy ugyanolyan súlyú ellenvéleményt (kontra) is. A konklúzió levonását pedig nem az újságírók, a szerkesztők teszik meg, hanem rábízzák azt az olvasóra. Hogy ez megvalósítható volna? Hisszük, hogy igen! A segítségeddel, ami nélkül nem menne, mindenképpen! Azért, hogy TE dönthesd el, melyik hír tetszik NEKED, melyik hír fontos NEKED, és ami a legfontosabb: TE döntsd el, hogy ami történt, az SZERINTED helyes, hasznos, avagy rossz, és káros. TE! És ne az újságíró!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.