Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Szent Miklós Alapítvány

"Én sem ítéllek el. Menj, de többé ne vétkezzél!" (Jn 8,1-11)

Az alapítvány 2015. év elején fogadta be a börtöncrusillo tevékenységét. A börtöncursillo egy meghatározó találkozás. Találkozás önmagunkkal, Krisztussal és a világgal. A módszer alapja a keresztény hit, ez itatja át minden mozzanatát. A végső elv Isten szeretete; minden, ami a fogvatartottat körülveszi, akivel találkozik, ami vele történik, ezt hivatott szimbolikusan megjeleníteni. A börtöncursillo célja, hogy a fogvatartottakban pozitív és mély lelki változást indítson be és közösséggé formálja őket. Ezzel mind a börtönön belül, mind a szabadulás után erőteljesen hozzájárul a végzettek reintegrációjához. Egyben a társadalmat is érzékenyíti és befogadóbbá teszi.

Adószám:
19214995-1-15

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Szent Miklós Alapítvány

Szervezet rövid neve:
börtöncursillo

Szervezet adószáma:
19214995-1-15

Honlap:
http://bortoncursillo.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/BortonCursillo/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC8KEigwXPj26UlsZxnRw0Aw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10702071-69090695-51200002

A szervezet telefonszáma:
+36 303291030

A szervezet címe:
4400 Nyíregyháza, Bercsényi utca 13.

Tevékenységi kör:
Egyházak, vallási közösségek, gyülekezetek

Tevékenység leírása:
A börtöncursillo egy 3,5 napos intenzív tanfolyam-tréning, melyet kizárólag önkéntesek szerveznek, világiak és papok-lelkészek közösen. A börtöncursillo ne ér véget az utolsó napon, sőt akkor kezdődik igazán. Az önkéntesek 2 havi rendszerességgel visszajárnak a fogvatartottakhoz, közösségi alkalmakon vesznek részt közösen. A börtöncursillo tevékenysége ökumenikus, jelenleg az evangélikusok, reformátusok, görög és római katolikusok vesznek benne részt. 17 börtöncursillót tartottunk az elmúlt 3 évben, 330 fogvatartott végezte el, 8 börtönben, 100 önkéntes munkatárs segítségével, az Isten kegyelméből.

Mire gyűjt:
Adományokat gyűjtünk: - a börtöncursillók és a börtön utócursillók utazási költségének biztosítására - a börtöncursillók önkénteseinek szállásköltségeinek biztosítására - a börtöncursillók megtartásához szükséges kellékek (toll, füzet, imakönyv, kereszt, stb.) biztosítására - a börtöncursillók marketing és pr költségeinek biztosítására (kiadványok, kisfilmek, kampányok, stb.)


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.