Szent II. János Pál Intézet Egyesület

Életre hívó öröm

Az Intézet fő célja Szent II. János Pál pápa szellemi örökségének ápolása, életművének tanulmányozása és megismertetése a Domonkos Rend hagyományainak megfelelően és lelkiségének segítségével. Ennek érdekében nevelési, oktatási, szociális, kulturális, művészeti és tudományos tevékenységek szervezése és támogatása Szent II. János Pál pápa tanításának szellemében.

Adószám:
19236438-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Szent II. János Pál Intézet Egyesület

Szervezet adószáma:
19236438-1-09

Honlap:
http://janospalintezet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/janospalintezet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10702064-71990042-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 301977388

A szervezet címe:
4027 Debrecen, Füredi út 6.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Szolgálatunk elsősorban a házasságra való felkészítésben, és a házaspárok segítésében áll, hogy egymás iránti szeretetük egyre jobban növekedhessen. Tevékenységünk második pontja: az életvédelem. Természetes családtervezés lehetőségeinek elméleti és gyakorlati elsajátítását is biztosítja a házaspárok számára. A Szent II. János Pál Intézet programja keretében lehetőséget biztosít a házaspároknak, hogy amennyire ezt az orvostudomány mai állása lehetővé teszi, visszanyerhessék testi egészségüket, és alkalmassá váljanak a gyermeknemzésre. Intézetünk a házaspárokat éppen ezért az oki orvoslás első lépcsőjében úgy segíti, hogy Creighton Model FertilityCare™ módszert, FEMM (Fertility Education & Medical Management) módszert és Billings-módszert oktató szakembereket biztosít számukra, mely módszerek a meddőség és egyéb nőgyógyászati, endokrinológiai problémák esetén nem csak a tüneteket igyekeznek csökkenteni vagy elfedni, hanem az elsősorban hormonális probléma okát keresik, azokat igyekeznek diagnosztizálni és kezelni.

Mire gyűjt:
Évszázadok óta a másik iránti legszebb gondolatok papíron születnek meg. Szándékunk, hogy megjelenhessen egy valós szerelmes leveleket tartalmazó könyv, amelynek kiadásához a Te segítségedre is számítunk!. Járulj Te is hozzá a könyvkiadás költségeihez! A különleges kiadvány költségeit közösségi adománygyűjtő kampányon keresztül finanszírozzuk. Az adományozóink 2021. november 08. és november 22. között küldött 5.000 forintos, vagy annál nagyobb összegű támogatásért cserébe kaphatnak tőlünk egy példányt a november 22-i megjelenést követően. Támogatóink így értékes ajándékként, vagy a saját könyvtáruk becses darabjaként is hozzájuthatnak a különleges levelezés magyar nyelvű kiadásához. Az adományozókat a pontos megjelenésről és az átvételi lehetőségekről a megadott e-mail címükön értesítjük. Miről szól a kiadvány? A kötetben szereplő szerelmes levelek szerzői Molla Beretta Szent Janka és férje Pietro Molla. A Molla házaspár leveleit tartalmazó, olasz nyelvű könyvet szeretnénk anyanyelvünkre lefordítva a magyar olvasók számára is elérhetővé tenni. A Molla házaspár levelei a randizás alatt, a jegyesség és a házasság időszakában és a mindennapi élet forgatagában íródtak. Ha te is tudni szeretnéd mi a sírig tartó szerelem titka és valóságosabban akarod szerelmedet megélni, akkor ezekből a levelekből inspirációt, reményt és hitet meríthetsz, hogy az olyan értékekért, mint a hűség, a tisztaság, az egymásért hozott áldozatok, érdemes egy lapra feltenni mindent.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.