Szekszárdi Gitár Egyesület


XV. Borok és Húrok Fesztivál megvalósítása

Adószám:
18862973-1-17

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Szekszárdi Gitár Egyesület

Szervezet rövid neve:
Szekszárdi Gitárkvartett

Szervezet adószáma:
18862973-1-17

Honlap:
https://gitarkvartett.webnode.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gitarkvartett

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@gitarkvartettszekszardi3383

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
71900065-10111981-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 203837314

A szervezet címe:
7100 Szekszárd, Bartina utca 4.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:
A Szekszárdi Gitárkvartett működtetése. Társadalmi, egyházi, karitatív rendezvények, állami és egyházi ünnepek, kiállítás-megnyitók, fesztiválok zenei színvonalának emelése a kamarazene eszközeivel. A gitárirodalom több évszázadra visszatekintő, különböző stílust jegyeket felmutató darabjainak, illetve saját szerzeményeknek bemutatása népszerűsítése. Egy olyan szellemi műhely létrehozása, hol megteremthető a zene, a képzőművészet és az irodalom szintézise. A hasonló érdeklődésű, fiatalabb generációk szakmai támogatása. Kiemelten Tolna megye illetve a régió kistelepülései kulturális életének a színesítése, valamint Szekszárd város testvérvárosi kapcsolatainak erősítése, ezirányú művészeti kapcsolatainak ápolása, bővítése. A fentiek szellemében Tolna megyében és a régióban koncertek, fesztiválok szervezése.

Mire gyűjt:
XV. Borok és Húrok Fesztivál megvalósítására gyűjtünk adományt. Ezt az egynapos ingyenes kulturális zenei fesztivált minden év nyarán megrendezzük. A fesztivál ötlete a Szekszárdi Gitárkvartett egyik próbáján fogalmazódott meg. Próbák szünetében ugyanis finom borokat kortyolgattunk beszélgetés közben. Arra gondoltunk, hogy miért ne lehetne megmutatni a városnak és az érdeklődőknek, hogy milyen nagyszerű dolog a gitárzene és a bor párosítása. Már az első fesztiválon is kiderült, hogy ez nemcsak a zenekar szerint jó dolog.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.