Székkutasi Polgárőr Egyesület


Az egyesület célja: közreműködés a közrend és közbiztonság védelmében, javításában, a társadalmi bűnmegelőzés hatékonyságának fokozásában, az állampolgárok biztonságának védelmében, biztonságérzetük javításában. A bűnmegelőzés és a közbiztonság érdekében reklám és propaganda tevékenységet folytat. A lakosság felé bűnmegelőzési jellegű oktató, felvilágosító, tanácsadó tevékenységet végez, együttműködve a helyi rendőri szervekkel. Az egyesület céljainak megvalósítása érdekében együttműködik mindazokkal az állami, társadalmi és gazdálkodó szervezetekkel, magánszemélyekkel, melyek segítik az egyesület eredményes működését, céljainak megvalósítását.

Adószám:
18729544-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Székkutasi Polgárőr Egyesület

Szervezet adószáma:
18729544-1-06

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100090017329206

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@PolgarorEgyesuletSzekkutasi

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
57400231-17300209-________

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36 302431201

A szervezet címe:
6821 Székkutas Vásárhelyi út 14.

Tevékenységi kör:
Polgárõrszervezetek, vagyonvédelem

Tevékenység leírása:
Az egyesület alapfeladatként a helyi közrend és közbiztonság védelme, valamint a bűnmegelőzésben való közreműködés érdekében közterületi járőrszolgálatot, figyelőszolgálatot, a közúti baleset helyszínén, valamint bölcsőde, óvoda, általános és középiskola közvetlen közelében jelzőőri szolgálatot lát el. Az egyesület ezen alapvető feladaton túlmenően kiegészítő feladatként önkéntesen közreműködhet a) a katasztrófákra történő felkészülés, a katasztrófák elleni védekezés és a helyreállítás, újjáépítés feladataiban, valamint a polgári védelmi szervezetek tevékenységében, továbbá a környezet veszélyeztetésének, károsításának megelőzésében és elhárításában, következményeinek felszámolásában, b) a baleset-megelőzési, az áldozatvédelmi, a közlekedésbiztonsági, állat-, környezet- és természetvédelmi tevékenység támogatásában, a lakosság és az önkormányzatok közötti kapcsolat erősítésében, c) az otthonában élő fogyatékos személy védelmében, a polgárok és javaik védelmében, az állami és önkormányzati vagyon megóvásában, d) a közterületen közbiztonsági, bűnmegelőzési, valamint bűnüldözési célból elhelyezett képfelvevő által rögzített felvételek megfigyelésében, e) a rendezvények helyszínének biztosításában, f) a Rendőrségről szóló törvény alapján a rendőrkapitány, a megyék (főváros) tekintetében a rendőrfőkapitány és a polgárőr szervezet működési területén illetékes helyi önkormányzat által létrehozott bűnmegelőzési és közbiztonsági, valamint baleset-megelőzési bizottság munkájában, g) az önálló, valamint közös feladat- vagy szolgálatellátás útján az együttműködő szervek szakmai tevékenységének segítésében, h) a polgárőr egyesület feladataival összefüggő oktatási, kulturális, ismeretterjesztő tevékenységben, valamint i) a körözött tárgyak, személyek és holttestek azonosításában és felkutatásában.

Mire gyűjt:
Az egyesület céljainak eléréséhez szükséges felszerelések és anyagok beszerzése, mint pld.: formaruha, üzemanyag, gépjármű javítás. Iroda létesítés. stb.

Egyéb
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1-ről kettőre :)

Székkutasi Polgárőr Egyesület

Eszközökre, felszerelésre gyűjtünk a mentőcsoportunk számára.


Lezárult:
2024-05-22.
Adószám:
18729544-1-06
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.