Székely-Hargita Alapítvány

Segítünk.

- a határon túli, különösen erdélyi magyar közösségek támogatása, kapcsolatépítés; - a határon túli magyar közösségek vendégül látása; - a határon túli magyar kultúra belföldi népszerűsítése; - a határon túli magyar oktatás és nevelés támogatása; - adományok gyűjtése és szállítása a határon túli magyar közösségek részére.

Adószám:
18128792-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Székely-Hargita Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Székely-Hargita

Szervezet adószáma:
18128792-1-41

Honlap:
http://www.szekelyhargita.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/szekelyhargita

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12010154-00161128-00100008

A szervezet telefonszáma:
+36 704251848

A szervezet címe:
1026 Budapest, Endődi Sánor u. 85/b

Tevékenységi kör:
Történelmi és kegyeleti emlékápolás

Tevékenység leírása:

A Kárpát medencében élő magyarsággal való összetartozás kifejezésére hoztuk létre 2007-ben a Székely-Hargita Alapítványt. Számos alkalommal jártunk Székelyföldön, hogy falvakban, kórházakban ajándékainkkal Mikulás éjjelén üzenjük:a "Mikulás létezik, de nem csak ő gondol Rátok!" Számos kulturális rendezvény, nyári tábor áll mögöttünk. Irodalmi pályázataink nyertes munkáit könyvként kiadtuk, ezzel kapcsolatos hanganyaganyink a honlapunkon megtalálhatók. Szerveztünk betlehemes műsort, külhoni diákok előadásait kórházakba, templomokba hoztuk el. Programjaink mind-mind a határon túli magyarság kulturális hagyományainak ápolása,az anyaországgal folytatott kapcsolatok fejlesztése érdekében valósultak meg. Támogattuk Bözödújfalun az Összetartozás Templomának felépülését.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.