Szegediek Rotary Clubja Alapítvány


A rotary hivatásukban tevékeny, elismert, különböző foglalkozású emberek nemzetközi szervezete. Tagjaival szemben elvárás a nyitottság, a másik megértése, véleményének elfogadása és a magas etikai normák követése mind a szakmai, mind a magánéletben. A rotarysták ezen elvek mentén, az emberek, társadalmak és nemzetek egymás közti békéje és a rászorulók segítése érdekében tevékenykednek.

Adószám:
18478310-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Szegediek Rotary Clubja Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Kübekházi Jótékonysági Triplex-Futás & Családi Nap

Szervezet adószáma:
18478310-1-06

Honlap:
https://rotaryszeged.hu/rotary/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700062-42654908-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 302195800

A szervezet címe:
6726 Szeged, Hársfa utca 16. 10.

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Mire gyűjt:
Szegedtől dél-délkeleti irányban, a Tisza, a Maros és a magyar–szerb–román országhatár által határolt Marosszögben fekszik Kübekháza község. Kübekháza főterétől 4 km-re található a hármas országhatáron álló Triplex határkő. A Kübekháza Községi Önkormányzat által megrendezni tervezett Kübekházai Triplex futás keretében a hosszabb távokra vállalkozóknak lehetősége nyílik a Triplex határkő érintésével kijelölt futóútvonalon végighaladva megismerkedni Magyarország ezen kevésbé ismert szegletével. A verseny megvalósításában részt vesz a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged. A megállapított adományokat a Rotary Club a Szegedi Hospice Alapítványnak ajánlja fel.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.