Szegedi Biliárd Sportegyesület

"Hajrá SZBSE, hajrá biliárd!"

Egyesületünk célkitűzése a szegedi biliárdszeretők összefogására, azok segítése, számukra versenyek, oktatások, és különböző biliárdos események szervezése. Továbbá a biliárdsport népszerűsítése. Kiemelt tervünk, az utánpótlás nevelés biztosítása.

Adószám:
18475094-1-06

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Szegedi Biliárd Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
SZBSE

Szervezet adószáma:
18475094-1-06

Honlap:
https://www.biliardszeged.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/SZBSE

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/@PeterBalint

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700062-73567071-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 703830588

A szervezet címe:
6726 Szeged, Radnóti utca 60.

Tevékenységi kör:
Technikai sport

Tevékenység leírása:
Szervezetünk az ország legnagyobb biliárdsport egyesülete. Tagjaink több országos és nemzetközi sikert értek már el. Egyesületünk folyamatosan fejlődik, és évről évre egyre több tagot számlál. Az egyesületünk legfőbb tevékenysége közé tartozik, a versenyek szervezése, az utánpótlás nevelés, és a biliárd sport népszerűsításe.

Mire gyűjt:
Egyesületünk több informatikai eszközzel is rendelkezik. Azonban az élő közvetítéseink még nem felelnek a mai kor követelményeinek. Ezért szeretnénk beszerezni, egy mesterséges intelligencia által vezérelt magas minőségű webkamerát. A kamera megnevezése: INSTA360 LINK


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.