SZÉF Kulturális és Népművészeti Egyesület

Hagyományos Értékek - Fesztivál hangulatban

A SZÉF Kulturális és Népművészeti Egyesület az alapító tagok azon közös elhatározásából jött létre hogy együttesen, komplex módon képviseljék és tegyék népszerűvé elsősorban Zala megye népművészeti és folklór kultúráját – emellett a Kárpát-medence népművészeti értékeit is - elősegítve az utánpótlás nevelés biztosítását, valamint olyan módszertani programokat hozzanak létre, melyekkel elősegítik többek között azoknak a gyermek- és ifjúsági közösségeknek a létrejöttét, melyek tagjai tehetséget mutatnak a népművészet és folklór területén. Az egyesület tagjai között népzenével, néptánccal és tárgyalkotó népi kézműves kultúrával foglalkozó, ezekben a szakmákban, mesterségekben, előadóművészeti ágban, közművelődésben tevékenységet folytató 20-48 év közötti szakemberek sorakoznak fel. Az egyesület alapszabályzatának célkitűzésében szereplő feladatvállalás egyik meghatározó eleme a felnövekvő generációk számára történő tudásátadás, a népi kultúra értékeihez történő hozzáférés biztosítása minden korosztály, így a gyermek- és ifjúsági korosztály számára is.

Adószám:
19323543-1-20

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
SZÉF Kulturális és Népművészeti Egyesület

Szervezet rövid neve:
SZÉF Egyesület

Szervezet adószáma:
19323543-1-20

Honlap:
http://www.szeffesztival.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/szefegyesulet

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@EgyesuletSZEF/featured

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11749008-24922887-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 305533398

A szervezet címe:
8948 Nova, Fő utca 16.

Tevékenységi kör:
Népmûvészet, hagyományõrzés

Tevékenység leírása:
Egyesületünk szakmai programjaiban népzenei konferenciák, gyermek népzenei táborok, népzenei tehetséggondozó program és népzenei kurzussorozatok, komplex népművészeti táborok, népművészeti fesztivál, népművészeti és folklór gyűjtő és kutatómunka valósul meg. Egyesületünk szervezeti fejlesztését nem tagságának növelésében, hanem tagjai szakmai fejlődésében és helyi együttműködési kapcsolatok bővítésében látja és végzi.

Mire gyűjt:
24/24 – Népművészeti maraton · ha megmutatnád, amit tudsz · ha fellépési lehetőségre vágysz · ha bemutatkoznál közönség előtt · ha szereted a kihívásokat · ha inspirál a közösségi összefogás - népdalénekléssel, népzenével, néptánccal, népi kézművességgel, élőszavas mesemondással vegyél részt programunkon vagy támogasd kezdeményezésünket, az első Népművészeti Maratont!!!!!!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.