Superar Zeneművészeti Alapítvány Magyarország

A zene inspirál, megerősít, szárnyakat ad...

A zene határtalan lehetőség! A nemzetközi SUPERAR program azért dolgozik, hogy a közös zenélés élménye mindenki számára elérhetővé váljon, függetlenül szociális környezetétől, családi hátterétől, egyéb körülményeitől. A közösségben zenélők megélik az összetartozás érzését, a közös célokért való munkát, megtanulnak egymásra figyelni és támogatni egymást. A közös siker magabiztosságot és önbizalmat ad nekik, ami segíti őket abban, hogy bármilyen akadályt leküzdjenek, az élet más területein is. A SUPERAR a zenén keresztül járul hozzá az egyenlő esélyek elősegítéséhez, hogy minden gyermekből boldog és kiegyensúlyozott felnőtt válhasson.

Adószám:
19140647-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Superar Zeneművészeti Alapítvány Magyarország

Szervezet rövid neve:
Superar

Szervezet adószáma:
19140647-1-41

Honlap:
http://www.superar.eu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/superarhungary/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-83399235

A szervezet telefonszáma:
+36 207769624

A szervezet címe:
1025 Budapest, Battai út 5.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

A Superar Zeneművészeti Program egy nemzetközi, közösségi zeneoktatásra épülő zenepedagógiai és művészeti program. Célunk professzionális, közösségi zeneoktatást kínálni olyan fiatalok számára, akiknek környezeti hátrányaik miatt nincs lehetőségük a közös zenélés életre szóló hatásainak megtapasztalására. Az oktatás a résztvevők számára ingyenes. A magyarországi SUPERAR egy kórus programmal indult két budapesti általános iskolában. A SUPERAR koncepció a gyerekek motivációjára épül, hisszük, hogy a zene valamilyen formája mindenkihez utat mutat. A SUPERAR minden gyermek számára nyitott, a résztvevőknek semmilyen előfeltételt nem kell teljesíteniük. Programunkban kulcsfontosságúak a koncertek, hiszen ez az az alkalom, ahol a résztvevők igazán megtapasztalják munkájuk gyümölcsét. A magyar program első évében a résztvevő 60 gyermek összesen 10 koncerten lépett fel, köztük a Szabadság téren rendezett Európa-napon, valamint a Művészetek Palotájának gyereknapján.

A SUPERAR program immár 7 országban, több, mint 3000 résztvevő gyermekkel dolgozik. Koncepciónk fontos eleme a nemzetközi kooperációk, közös koncertek, utazások szervezése, mely résztvevőink számára egészen új perspektívákat nyújt. A magyar program első évének kiemelkedő eseménye volt a Bécsben adott karácsonyi koncert, ahol bécsi és budapesti gyerekek közösen léptek fel.

Mire gyűjt:

2019 szeptemberében újabb 60 gyermek kapcsolódik be a munkánkba, immár 120 fősre bővítve a magyarországi SUPERAR gyermekkórust. Ahhoz, hogy a programot továbbra is minden gyermek számára ingyenesen biztosíthassuk, támogatásra van szükségünk. Célunk, hogy a 2019/20-as tanévben ismét 10 koncertet szervezhessünk, köztük legalább egyet külföldön (ami különösen nagy élmény, hiszen a résztvevőink nagy része, és családjuk még sosem járt külföldön). Az adományokból elsősorban a gyerekek felkészítő táborának, utazásának és ellátásának költségeit fedezzük. 

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Zenével a gyerekek határtalan lehetőségeiért

Superar

Összetartó közösség, hatékony csapatmunka, egymásra figyelés, magabiztosság, közös célok és közös siker. Támogasd a Superart, hogy minden gyermek megtapasztalja a zene személyiség- és közösségformáló erejét.

22% 339.500 Ft összegyűlt
1.500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.