Stúdió "K" Alapítvány

„Egy férfi, aki már régóta nem látta K. urat, így üdvözölte: Maga semmit nem változott! – Ó – mondta K. úr, és elsápadt.”

Színházi alkotásokat hoz létre felnõtteknek és gyerekeknek, rendszeres elõadásokkal, mûhelyfoglalkozásokkal és gyermekprogramokkal.

Adószám:
18049464-2-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Stúdió "K" Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Stúdió K Színház

Szervezet adószáma:
18049464-2-43

Honlap:
http://www.studiokszinhaz.hu

Facebook oldal:
http://facebook.com/studio.k.szinhaz

Youtube oldal:
http://youtube.com/@studiokszinhaz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11615787-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 704284600

A szervezet címe:
1092 Budapest Ráday utca 32. fszt.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:

A Stúdió K elnevezés az állandó változásra és változtatásra utal, a folytonos képzésre, kreativitásra, a közösségben kísérletező, kapcsolat-építő, különleges konfliktusokat kíméletlenül kereső, kíváncsian kutató kritikai műhelyre.

A Stúdió K Színház egyike azon független színházaknak Magyarországon, amely állandó játszóhelyet és társulatot tart fenn, és repertoárszerűen működik. Az egykori Orfeo Stúdióból önállósodott Stúdió “K” színházi alkotóközösséget Fodor Tamás alapította 1971-ben, színházunk tehát több mint 50 éve működik.

Műsorunk minden korosztályt megszólít: gyermek-, ifjúsági- és felnőtt közönség számára készült előadásokat egyaránt játszunk. Befogadunk ugyanakkor más független társulatokat és produkciókat is, és támogatjuk a fiatal színházi alkotók pályakezdését.
Az előadóművészeti tevékenységen túl a kezdetektől fogva kiemelt figyelmet fordítunk az esélyegyenlőségre, a hátrányos helyzetűek támogatására, az oktatási és színházi nevelési feladatok színvonalas ellátására, valamint a kulturális hozzáférés bővítésére. Élethosszig tartó tanulás programunk keretében képzőművészeti eszközökkel segítjük elő, hogy a szépkorúak megőrizzék szellemi frissességüket és aktív tagjai maradhassanak a társadalomnak.

Mire gyűjt:

Kedves Barátaink! Sokszor mondtátok, hogy szóljunk, ha baj van.
Most szólunk.
Az állami támogatás folyamatos csökkenése mára elérte azt a mértéket, hogy színházunk működése vált kérdésessé. Egy 50 éve létező alkotóműhely minden értéke kerül veszélybe, ha nem találunk olyan támogatókat, akiknek fontos a kultúra, és megtehetik, hogy adományozzanak. A legkisebb felajánlott összeg is segít bennünket abban, hogy az egyre nehezebb körülmények ellenére is fenn tudjunk maradni.
Köszönjük, hogy számíthatunk rátok!

 

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Bankkártyás
adománygyűjtés

Támogasd a Stúdió K Színház működését!

Stúdió K Színház

Sokszor mondtátok, hogy szóljunk, ha baj van. Most szólunk. Az állami támogatás mértéke annyira lecsökkent, hogy veszélybe került színházunk működése. Köszönjük, ha segítesz!


Adománygyűjtés indult: 2023.06.30.
Összeg: 4.136.000 Ft
Támogatók száma: 249
Érdekel Támogatom

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.