Strokeinfó Alapítvány

Bajok az érrel? Ne fizess vérrel! Oldjuk meg együtt, szívvel és ésszel!

egészségtudatos életmóddal kapcsolatos ismeretterjesztés, nevelés, oktatás; mentálhigiénés ismeretterjesztés, nevelés, oktatás; egészségkárosodottak segítése, támogatása; önfejlesztő módszerek, technikák megismertetése, meditációs technikák gyakorlása, az önismerethez való segítségnyújtás;

Adószám:
18222205-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Strokeinfó Alapítvány

Szervezet adószáma:
18222205-1-43

Honlap:
http://www.strokeinfo.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200182-00271204

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-6186623

A szervezet címe:
1201 Budapest, Klapka utca 36.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Alapítványunk 2011-ben alakult. Elsődleges feladatunknak azt tekintettük, hogy létre jöjjön egy olyan felület, ahol az érdeklődő a mindennapokban jól használható információkat kaphat. Az alapítvány honlapja: - www.strokeinfo.hu - tavaly nyáron feltöltésre került, és azóta állandó fejlesztés alatt áll. Jelenleg két programunk fut sikeresen. Az egyik a közösségi szolgálat keretében zajló Iskolai életmódprogramunk: diákok cikkeket fordítanak a honlapra egészséges életmóddal kapcsolatban, ezáltal mélyebben foglalkozhatnak ezzel a témával. A másik Egészség és harmónia címén egy ingyenes, integrál szemléletű, interaktív beszélgetés-sorozat, a MagNet Közösségi házban, minden hónap első hétfőjén.A 2012-es év arról szólt, hogy létrehoztuk, és feltöltöttük a weblapunkat. Az alapítvány támogatók nélkül, barátok összefogásával alakult meg. 1%-ra pedig csak a 2014-es évben lesz módunk, ezért inkább együttműködések kialakításával foglalatoskodtunk még.

Mire gyűjt:

Egyrészről szeretnénk egy-két olyan kiadványt készíteni, amely összegyűjti az információkat, amire szükségünk van ahhoz, hogy a kórházból kikerülve folytatni tudjuk a gyógyuló a rehabilitációt, minden területen. Illetve egy adatbázist hozunk létre a rehabilitációt és gondozást nyújtó intézményekről. 

Másrészről szeretnénk a Kattins rá, Nagyi! (Internethasználat elsajátítása idős korban című tanfolyam. A 25 órás képzés előképzettséget nem igényel, jelképes 1000 Ft-os díjért vehető igénybe.) programot kiterjeszteni megváltozott munkaképességűek számára is. A Budapesti Művelődési Központtal együttműködve.

 

Jogállás:
Közhasznú

Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Építsük fel újra együtt!

Strokeinfó Alapítvány

100% 350.500 Ft összegyűlt
350.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.