Sporttal az Árvákért Alapítvány

A sport mindenkié

Árvák és állami gondozottak részére sport- és kulturális programok szervezésével a nemzetek közötti kapcsolat tartás erősítése. Sportfelszerelések adományozása, a sportolási lehetőségek megteremtése hátrányos helyzetű gyerekeknek etnikai, vallási és nemi megkülönböztetés nélkül.

Adószám:
18522873-1-20

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Sporttal az Árvákért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18522873-1-20

Honlap:
http://www.sporttalazarvakert.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/sporttalazarvakert?fref=ts

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12092309-01426519-00100005

A szervezet telefonszáma:
+36302098490

A szervezet címe:
8394 Alsópáhok, Dózsa Gy. út 124

Tevékenységi kör:
Sportélet támogatása

Tevékenység leírása:
Sporteszközökkel támogatunk olyan szervezeteket, melyek hátrányos helyzetű, árva gyerekeken segítenek. Továbbá spontán labdaosztást is végzünk utcagyerekeknek támogatóink nevében. Szervezetünket az érdek nélküli segítségnyújtás vezérli. A sport és játék terjesztése olyan gyerekeknek, akik korlátozottak a lehetőségeik ezen a téren.Rövid fennállásunk ellenére már közel 500 labdát juttattunk el nem csak magyar gyerekeknek, hanem olyan harmadik világbeli országokban élőknek is, mint Kambodzsa, Kongói Demokratikus Köztársaság, Mali, Thaiföld, Tanzánia.

Mire gyűjt:

Szervezetünk filozófiája, hogy minden gyermeket megillet a sportoláshoz való jog. Legyen az magyar, afrikai, ázsiai, vagy bármilyen származású. Olyan emberek,cégek támogatását várjuk, akik hasonlóképpen gondolkodnak. A sporteszközök nem csak a fizikai, de a mentális és szellemi fejlődését is elősegítik a gyermekeknek, valamint komoly közösségformáló szerepük van. Ezért alapítványunk fő tevékenysége a sporteszközökre épül, melyekkel mosolyt csalhatunk olyan fiatalok arcára is, akiket az élet komoly próbának vetett alá. A sportszerek célbaéréséhez olyan szervezetekkel kooperálunk, akik megfelelő helyismerettel rendelkeznek, valamint hitelesen tudják támogatni az arra valóban rászorulók felkutatását. Ehhez anyagi és sporteszköz támogatásra van szükségünk. 


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.