Speciális Mentési Egyesület


Rendezvényeken tűzmegelőzési,tűzoltási és műszaki mentési feladatok ellátásában való közreműködés önkéntes tűzoltó egyesületként,a hivatalos tűzoltósággal kötött írásbeli megállapodás alapján valamint speciális mentések kategóriájába tartozó feladatok megoldása és társ szervekkel való együttműködés.

Adószám:
18296257-1-42

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Speciális Mentési Egyesület

Szervezet adószáma:
18296257-1-42

Honlap:
http://www.specialrescue.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/smegyesulet/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11715021-20000246-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 30 952 7587

A szervezet címe:
1153 Budapest, Beller Imre utca 149/A.

Tevékenységi kör:
Egyéb katasztrófaelhárítás, életmentés

Tevékenység leírása:
A Special Rescue Team 2005 óta a F.I.A regisztrált technikai gyorsbeavatkozó licence-el rendelkezik, súlyozottan az autóversenyeken és a technikai sportokban történő élet és műszaki mentésre szakosodott, és végzi munkáját. A versenyeken történt beavatkozásokat, a felszerelésünket, valamint személyi állományunkat minden esetben felügyelők, illetve a nemzetközi versenyek tekintetében F.I.A és F.I.M megfigyelők ellenőrzik és minősítik. Minden esetben kiváló minősítést kapott a szakszolgálat, így számos nemzetközi versenyre is felkérést kaptunk. A beavatkozó személyi állományunk, kivétel nélkül hivatásos tűzoltók, orvosok, vagy mentőtisztek, akik rendelkeznek az F.I.A minősítő licence-el. A speciális mentőseink a tűzoltási, műszaki mentési, és mentőápolói feladatokat is a legmagasabb szinten tudják ellátni. Rendelkeznek az újraélesztéshez szükséges szakképesítéssel. Mentőorvosaink és mentőtisztjeink kivétel nélkül főállásukban is a mentőszolgálatnál dolgozó kollégák, akik az életmentésnek ezt a speciális területét is kiválóan elsajátították.A Special Rescue Team 2005 óta a F.I.A regisztrált technikai gyorsbeavatkozó licence-el rendelkezik, súlyozottan az autóversenyeken és a technikai sportokban történő élet és műszaki mentésre szakosodott, és végzi munkáját. A versenyeken történt beavatkozásokat, a felszerelésünket, valamint személyi állományunkat minden esetben felügyelők, illetve a nemzetközi versenyek tekintetében F.I.A és F.I.M megfigyelők ellenőrzik és minősítik. Minden esetben kiváló minősítést kapott a szakszolgálat, így számos nemzetközi versenyre is felkérést kaptunk. A beavatkozó személyi állományunk, kivétel nélkül hivatásos tűzoltók, orvosok, vagy mentőtisztek, akik rendelkeznek az F.I.A minősítő licence-el. A speciális mentőseink a tűzoltási, műszaki mentési, és mentőápolói feladatokat is a legmagasabb szinten tudják ellátni. Rendelkeznek az újraélesztéshez szükséges szakképesítéssel. Mentőorvosaink és mentőtisztjeink kivétel nélkül főállásukban is a mentőszolgálatnál dolgozó kollégák, akik az életmentésnek ezt a speciális területét is kiválóan elsajátították.

Mire gyűjt:

Ismeretlen okokból kigyulladt a műhelyünk, ami porig égett, benne 2 felszerelt terepjárónkkal, valamint közel 20M Ft-nyi felszereléssel.

Mi sose kértünk senkitől segítséget (mindig mi adtunk…), de most tényleg nagy bajban vagyunk. 


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.