Sorsod a Sorsom Alapítvány

Segíts a segítségkérőnek, adj reményt a reményvesztetnek, csalj mosolyt a síró,beteg, árva gyerekek arcára.

Halmozottan hátrányos, beteg, illetve árva gyerekek és családok megsegítése, tehetség gondozás. Szeretnénk a nevelőotthonban élő árva gyerekeknek miután kikerülnek az intézményből földházzal és munkával segíteni a boldogulásukat, amit a munkabérükből megvehetik kamatmentesen,részletre. Tanoda programot elinditani,hogy felzárkózhassanak a koruk béli gyerekekhez. Szeretnénk a tehetséges gyerekeken segíteni, mert sok tehetség elvész különböző okok miatt. Korházakat eszközökkel,támogatni. Szeretnénk a tanyavilágban élő gyerekeken és családokon segíteni, mindenben. A mellegétkeztetés szeretnénk minnél jobban, minnél több gyeköcöknek családoknak biztosítani .

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Sorsod a Sorsom Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Sorsod a Sorsom Alapítvány

Honlap:
http://sorsodasorsom.hu

Facebook oldal:
http://Www.facebook.com/Sorsod-a-Sorsom-1679071339036052

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200151-18529667-________

A szervezet telefonszáma:
+36 707770180

A szervezet címe:
1119 Budapest, Fehérvári út 43

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Tevékenység leírása:
Halmozottan hátrányos helyzetű árva gyeekek és családok megsegítségére,tehetség gondozás. Tanoda program.

Mire gyűjt:
Nehézsorsú családoknak tartós élelmiszerre és tűzifára gyűjtünk. Nyári táboroztatásra árva,beteg gyerekeknek, tanoda programra. Tehetség gondozásra, hogy a tehetségek ne vesszenek el.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.