Sorkifalud-Gyanógeregye Községek Önkéntes Tűzoltó Egyesület


Szeretnénk működési területünk biztonságát megerősíteni, tevékenységünket pedig ennek érdekében egyre magasabb színvonalon végezni, magasabb kategóriájú együttműködési megállapodással a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksággal. Szintén cél a szaktevékenységen kívül a tűzoltósportban elért eredményeink javítása, minél több ilyen tematikájú versenyen való részvétel, és a tűzoltósport népszerűsítése. Az utánpótlás-nevelés érdekében a jó kapcsolat fenntartása a helyi általános iskolával. Szeretnénk értelmes és hasznos időtöltési lehetőséget nyújtani a környékbeli fiatalok számára.

Adószám:
18897793-1-18

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Sorkifalud-Gyanógeregye Községek Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Szervezet rövid neve:
Sorkifalud-Gyanógeregye ÖTE

Szervezet adószáma:
18897793-1-18

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/SorkifaludGyanogeregyeOTE/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
72700246-30132188-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 703988267

A szervezet címe:
9774 Sorkifalud, Petőfi S. u. 19

Tevékenységi kör:
Tûzoltószervezet

Tevékenység leírása:
A Sorkifalud-Gyanógeregye Községek Önkéntes Tűzoltó Egyesülete óriási hagyományokkal rendelkezik, hiszen 1889 óta működik Vas megyei községünkben. A mintegy 650 fős településünk Szombathelytől 17 km-re délkeletre a Sorok patak mellett fekszik. Jelenlegi hatályos megállapodásunk a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksággal (továbbiakban HTP) III. kategóriájú. Ennek értelmében hagyományőrző tevékenységet végzünk és működési területünkön (a névadó községek közigazgatási területe) segítjük a HTP szakmai munkáját megelőző intézkedésekkel, riasztások, káresemények alkalmával aktív részvétellel. Többször siettünk bajtársaink segítségére működési területünkön kívül is. Rendszeres szereplői vagyunk a Vas megyei tűzoltó tematikájú eseményeknek, az elmúlt években rendre képviseltettük magunkat majálisokon, tűzoltó találkozókon és tűzoltó napokon, tavaly pedig már a Savaria Karneválon is felvonulhattunk. Női rajunk hagyományos kocsifecskendő bemutatója ezen események kiemelt látnivalója. Minden évben kapunk meghívást különböző községektől falunapokon, egyéb rendezvényeken való szereplésre, melynek mindig nagy örömmel teszünk eleget. Falunap, és egyéb kulturális és szórakozási lehetőségek hiányában, 2016-ban életre hívtuk a Sorkifaludi Tűzoltó Napot hagyományteremtő céllal. Ezek alkalmával tematikus bemutatókat, és tűzoltó versenyt is láthat a közönség, egyéb fellépők mellett. A tavalyi esztendőben csatlakoztunk a “Nyitott szertárkapuk” rendezvénysorozathoz is. Nagy hagyománya van Egyesületünkben a tűzoltó versenyeken való megmérettetéseknek is. A megyében egyedülálló módon minden kategóriában (női, leány, férfi, fiú) indítunk csapatokat ezeken a versenyeken. Ifjúsági kategóriákban kiemelkedően sikeresek vagyunk, de 2017-ben összesítésben is egyesületünk bizonyult a legeredményesebbnek a megyei versenyen. Szervezetünk több katasztrófavédelmi területen is önállóan számolja fel a káreseteket, ezzel is megkönnyítve a hivatásos tűzoltóság munkáját. Mivel egyesületünk működési területe a Sorok patak árterére esik, többször is helyt kell állnunk árvíz és belvíz esetén is.

Mire gyűjt:
Egyesületünk működése érdekében szükségünk lenne egy megbízható gépjárműre, erre gyűjtünk most forrásokat.

Egyéb
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1% a Sorkifalud-Gyanógeregye ÖTE jövőjéért

Sorkifalud-Gyanógeregye ÖTE

1% a Sorkifalud-Gyanógeregye ÖTE jövőjéért Önnek 1%, nekünk a költségvetésünk körülbelül 15 %-a. Önnek 1 perc, nekünk újabb egy év működés. Önnek pár kattintás, nekünk újabb bevetések, versenyek.


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18897793-1-18
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.