Somnakuno Drom Roma Női Civil Egyesület

Jöjjön idén a Mikulás a legszegényebb gyerekekhez is!

Célunk, hogy hidat képezzünk a roma és nem roma emberek, gyermekek között. Szeretnénk megmutatni a roma kultúra értékes kincseit minden ember számára, tevékenységeinkkel pedig az előítéleteket, sztereotípiákat szeretnénk csökkenteni, és eloszlatni, amelyeket a roma emberekkel szemben állítanak.

Adószám:
19166689-1-15

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Somnakuno Drom Roma Női Civil Egyesület

Szervezet rövid neve:
Som-Drom RNE

Szervezet adószáma:
19166689-1-15

Honlap:
http://somnakunodrom.hu/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
68800082-00568681-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 307460591

A szervezet címe:
4320 Nagykálló, Nyár utca 6

Tevékenységi kör:
Kisebbségi, nemzetiségi kultúra ápolása

Tevékenység leírása:
Szervezetünk főképp a hagyományok, és a kultúra ápolásával, a roma gyermekek felzárkóztatásával, és a hagyományos mesemondással foglalkozik. Ezen kívül, minden olyan lehetőséget megragadunk, ahol közvetlen élelmiszer, vagy ruhaadományhoz juttathatjuk az arra rászoruló gyermekeket és embereket.

Mire gyűjt:
Kedves adakozó emberek! A nagykállói gyerekek tavaly óta várják a mikulást. Sajnos, a Covid19 miatt, nem tudott eljönni hozzájuk, mert szervezetünk nem tudta előteremteni rá az összeget. Ezek a gyerekek nagyon szerény körülmények között élnek, szinte sohasem esznek édességet, így, ilyenkor minden vágyuk egy mikuláscsomag. Egyesületünk elindította az "Egy bögre szeretet" akciót, hogy a bögrék árusításából bejövő összegből mikuláscsomagokat vásárolhassunk. Összegyűjtöttünk 500 bögrét, szereztünk mikulás szánt, és még mikulásunk is lett volna. Sajnos viszont a járvány elhatalmasodása miatt, nem tudjuk a bögréket értékesíteni a tervezett jótékonysági vásáron. Így attól tartunk, idén sem jöhet a mikulás a szegregátumokban élő gyermekekhez. Kérlek segíst Te is, egy mikuláscsomag árával!

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Mindenki Karácsonya!

Som-Drom RNE

Szervezetünk idén szeretne örömet okozni az Orosz-Ukrán háború elől menekülő családoknak, akik nagyon megérdemelnék az igazi, meghitt Karácsonyi ünnepeket az átélt borzalmak után.

27% 135.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Egy Doboz mosoly!

Som-Drom RNE

Kedves Adományozó! Nagy bajban vagyunk. Meghiúsult jótékonysági vásárunk, 300 hátrányos helyzetű gyermek marad karácsonyi ajándék nélkül. Adományozz egy csomag boldogságot!

62% 314.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.